Lite bilder från idag


Med den underbart goda B&J glassen inhandlad gick benen raka vägen mot hamnen.



efter den bamsetuggan ↑ orkade jag ingen mer glass, så jag tänkte ge resten till firrarna. Tyvärr fattade de inte vinken när jag slängde det i havet. Men en fiskmås (anka som sanna kallade dom) åt iallafall en liten tugga hohoo..



underbart väder=)
& det är fortarande varmt ute, så vi satt på balkongen och åt middag.

Nu tänkte vi gå ut på en kort promenad, sen blir det film eller nått hos andreas!
Skriver imorgon, pussss=)


Äntligen soool

Räknade timmarna på jobbet idag och det gick verkligen supersegt ända tills på lunchen då chefen sa att alla får gå hem klockan 14.00. Då gick tiden genast mycket fortare. Snabbade mig hem och bytte kläder, (hejdå vinterjackan!! ) innan jag sprang till banken och förde över lite pengar till mitt svenska kort. Håller tummarna att allt kommer fram, annars är jag körd.
Sedan sprang jag vidare och mötte upp sanna, och tillsammans gick vi och köpte glass i stora lass och satte oss nere i hamnen på stenarna. Jättevarmt & superhärligt! Nu hoppas vi på sol imorgon också så kanske det blir en favorit i repris=)


Jag har turen på min sida..

Har precis kommit hem från ett hårt spinningpass! Vi cyklade som tokar idag, och jag kan meddela att det känns i benen nu. Ordentligt.
Och vet ni vad jag ser nu då? jo, att resan jag bokade igår har sänkts med 1000kr! VARFÖR händer detta alltid mig? Jag måste ju vara född med otur! Aja, jag ska väl vara glad att jag hann få mig en plats på planet..

Något som känns bra är iallafall att jag troligtvis har min sista arbetsdag imorgon på länge. Lovelyyyy!

Bokat!

Yeeey, 6 maj åker jag mot varmare grader. Sanden mellan tårna och en klarblå himmel känns inte alltför långt borta nu.
Jag är så glad att jag känner fjärilar i magen!
Puss på livet

Sjuk..

Skulle egentligen jobba idag, men imorse när jag vaknade mådde jag inte alls bra. Ont i hela kroppen + förkyld, så jag valde att stanna hemma. Lika bra.
Har tittat vidare på resor och så, och nu har jag hittat en som är suuuper. Någon som vill skjutsa mig den 6 maj eller hämta den 20 maj i luleå? Vore guld värt. Känner mig lite stressad att boka nu, vill inte att platserna ska hinna ta slut en gång till. Vill så gärna åka i 2 veckor..

Snart kommer andreas hit & tar hand om mig, snäll som han är=) Ser ut att vara sol ute så kanske vi går ut en sväng, annars blir det nog film eller nått annat lugnt&mysigt.

Förövrigt så älskar jag spotify  

Ändrade planer

Nu är sandra påväg mot turkiet och jag känner mig rätt så avundsjuk, ja. Den resan som jag skrev om förut på 2 veckor är iallafall borta nu. Det var den redan dagen efter. Så det får helt enkelt bli en 1 veckas tripp den här gången. Och sanna som hade tänkt följa kom idag på att hennes pass går ut nu snart, så om vi inte kan lösa det på något sätt så kommer jag väl troligen att åka själv. Men det funkar ju det med.. måste bara hitta på något bra tidsfördriv på planet/bussen. Tips mottages gärna!
Nu blir det middag, tjarå!


niiiiiz

Igår, alltså.. det skulle ju bli en lugn hemmakväll, men istället slutade det med att vi hamnade på en fest och vipps så slank några drinkar ner. Svenska rapparen Ken Ring var i stan, och han raggade på varenda brud han såg har vi nu konstaterat. Även mig. Men eftersom jag inte trodde att det var han först, så tvingade jag honom att sjunga för att bevisa det. Stackarn, han kan inte ha känt sig så populär när ingen visste hur han såg ut.. eller iallafall inte jag, haha!

Jag gick iallafall hem kring ett eftersom jag skulle upp och jobba idag klockan tio. Gick bara fint att kliva upp imorse, och mitt halsont har försvunnit nästan helt. Däremot är jag fortfarande förkyld, tät i näsan osv..

Ikväll ska jag följa andreas och titta på hans nya lägenhet och imorgon är jag LEDIG! Det ska firas med champagne och jordgubbar..( eller iallafall med en fet sovmorgon! Skulle dock inte förvåna mig om jag vaknar 8 bara för det! )


Sanna, Line & jag igår=)

Lördag

Känner mig inte helt frisk idag, halsen gör fortfarande ont och huvudet likaså. Men trots det så gick det ändå hyffsat bra på jobbet, vi körde på i rääääcerfart & blev klara lite tidigare. Gillart!
Ska snart börja laga mat, blir tacos idag igen. Har blivit lite av en lördagstradition haha.. Men det är ju så gotttttt åde.
Senare ikväll blir det nog att kika på robinson eller en eller annan film. Bara ta det lugnt iallafall=)

Förresten så var det sanna som spåra 2 inlägg ner, haha ;)

Gæstbloggning

operasjon "carro bli i bodø" er igang, men det går ikke så bra;(
har gjentatte ganger sagt att her er det bedre lønn å bopæl men ikke fan om hun hører på, hun vil til sverige å jobbe for minstelønn:P
vi får håpe at hun tar til vett å tar med seg flyttelasset sitt hit å bor som den dronningen hun er, nemlig min dronning hvor jeg er kongen av vårt rike;)
her sitter hun å nekter å gi meg mitt rettmessige kyss som jeg har fortjent, hun sier hun ikke liker snus lepper men jeg tror hun har et øye for islendingen som sitter her ved oss;O) neida, det var en skämt, hun har fortrott sitt hjerte til meg for all framtid, bryter hun kontrakten så ender hun opp i hades, eller helvette som bibelen kaller det:P
vi får håpe at vi finner en løsning slik at vi kan nyte hverandres selskap så lenge vi  har luft i lungene;D

om du fortsatt leser dette så har du holdt ut, det er ikke værst for en svensk:P

laise minelli, laise lairo kokte kairo;D

A.G.P

hej, tja, tjenalenna

Maskinen- alla som inte dansar, spelas på høgsta volym. Jag och sanniie sitter in the sofa och chillar medans de andra spelar poker. Ska nog snart hem och sova några timmar innan vi drar på jobbet imorrn. KAN JU BEHØVAS!!
Finns lite roliga bokstæver hær, hoho! ;) ø æ.. okej det bara dom mohahahah

240409

Tjooo! Känns bra med fredag idag, dock har jag fått ont i halsen (igen) så det känns ju lite jobbigt. Var iallafall massa, massa jobb idag men jag hade tur som slapp jobba över. Wiieee=)
Har precis käkat lite sallad och nu ska jag och sanna gå iväg till friskhuset och köra ett spinningpass, för att sedan basta en stund. Sen blir det kanske pokerkväll med andreas mfl. Får se..

Nej, nu måste jag skynda. HADE!


spotify

äntligen, tack & bock!! =D

dooo?

Hittade en resa som går den 13e maj, 2 veckor till soooolen! Dock har jag samma problem som förra året, att det bara finns en endaste plats kvar på planet och jag vet inte om man ska boka nu fastän priset fortfarande är ganska högt eller om man ska våga vänta och då även riskera att förlora platsen.. vad tror ni?
Annars får det iallafall bli en vecka och kanske även en lite längre resa efter sommaren=)

Nu tänkte vi gå ut på en liten promenad, höres!

230409

Idag fick jag & sanna veta att vi börjar jobba på parken den 1 juni, vilket var det vi hade hoppats på=) Kanske drar vi hem till sweden redan 10 maj, för att hinna med en utlandstripp innan jobblivet sätter fart igen! Vore ju kiiiing!!
Ska sätta mig redan nu och kika om det går några plan till systeryster kring det datumet. Ciaoooo


Vill bli såhär brun igen!

Veckans schema:

mån- jobba, äta, chilla, sova
tis- jobba, äta, chilla, sova
ons- jobba, äta, träna, sova
tor- jobba, äta, träna, sova
fre- jobba, äta, träna, sova
lör- jobba, äta, chilla, sova
sön- jobba, äta, chilla, sova

...väldigt varierande liv man har?! Men förhoppningsvis kommer det in något lite roligare i schemat också=) Det behövs, är för tillfället sjukt less på att jobba och ännu mer less på att stiga upp tidigt!
Hoppas det kommer kännas värt det när lönen kommer, fast det tvivlar jag inte på, hah!

hjärtat.


Gårdagens party!


Igår samlades jag, sanna och stine i denna söta tjejen, idas lägenhet for some parteey!



snygga brillor, huuh? jag diggar dom med kapsylerna mest!


tog några bilder...
och några shots


sen åkte klackarna på och vi drog oss ut i natten..




..eller iallafall till bowlinghallen.



klockan blev mycket så vi bestämde oss för att dra oss vidare mot rock. Sannas sko ville däremot inte hänga med. Den gick verkligen inte stänga, tillslut kom tom nån random kille och försökte hjälpa till men utan att lyckas,


så vi tog hissen upp och bytte skorna, sen var alla på G igen!


även sanna ;)


sen blev det massa, massa dans tills fötterna inte orkade längre


och jag lyckades få en bula i pannan som är FETT STOR och FETT OND som jag döljer här.
Fråga mig inte hur man lyckas med det.......

Tack tjejer för en riktigt rolig kväll! Måste göras om=) (Fast helst utan bulan nästa gång..)


Lördagkväll

Nu är det fixning och trixning med make, hår och klädval inför kvällens partaj! Klockan är halv sju och vi borde egentligen ha börjat för länge sen, men som tur är börjar festandet lite senare här i bodö än hemma så vi känner no stress. Eller okej, lite stress kanske..

Blir förfest hos en tös som heter ida, sen får vi se vart klackarna bär oss!
XOXO

8 tips hur du kan använda ditt toapapper!



Lörda-da-dag

Vaknade upp kring tio imorse helt utvilad men med en lite skum känsla i kroppen och jag vet inte om jag drömde inatt att sanna pussade mig igårkväll när hon sov eller om det verkligen hände. Isåfall drömde jag att jag höll på dö av skratt igårkväll också. Hahaha! Antar att hon trodde att jag var lallapajken. Eller så kanske hon har en hemlig crush på mig, who knows? ;)

Gjorde mig iallafall en supergod smoothie till frukost och sen traskade vi iväg mot city nord. Ett rätt stort shoppingcenter, fast med ungefär samma affärer som här inne i stan vilket var ganska trist. Köpte iallafall lite värda och mindre värda saker. Bland annat ett halsband som jag har velat ha sjuuukt länge men bara inte köpt. Asfräscht med massa kedjor=)


Sen satte vi oss på något matställe och åt massa pizza =) Sjukt gott!


Solen visade sig några minuter idag också, riktigt härligt=)


sovtime

Jag, sanna & andreas drog och satte oss på ett café här i närheten som heter kafka. Vi stannade i ca 2 timmar och spelade geni. Vi tjejer kom på delad förstaplats, men vi orkade inte spela klart eftersom våra (mina & hps) ögonlock hängde ner till marken ungefär och båda hade kvar en fråga från kategorin "norge", lätt? svar nej. Spelet hade nog aldrig tagit slut om vi inte hade gett oss.
Och hör och häpna, jag drack chailatte idag inte vaniljlatte! Var som sugen på tomtegröt och det smakar ju ungefär samma, haha. Intressant fakta, i know.
Nu ska vi sova och ingen väckare är ställd imorgon! FETT NICE.


nya jeansen & min sannieeee=) visst är hon fin i håret? (jag som har fixat hehe)

puss på min antefjant!


HELG!

Maria Mena spelar i bodö ikväll och jag vill inget hellre än att stå i publiken och njuta av hennes underbara muuusic, men måste man spara pengar så måste man. Får väl nöja mig med att stå utanför med örat mot väggen..
Nu tänkte jag och sannatjejen gå ut på en liten promenad iallafall och senare ikväll har vi planer på att sätta oss på något mysigt café och bara ta´t luuugnt. Kan behövas efter några tuffa dagar på jobbet.

(Pappa jag hittade en bilnyckel i skinnjackan............)


<3

Kanske man ska börja panta burkar

som burk-curt?!


Sådärjaaa

Jag och min arbetskamrat Helga pratade om sommarjobb idag. Jag berättade att jag var lite nervös för att det tydligen var 600 personer som hade sökt på parken. Och vem tror ni ringer en halvtimme senare? JO, chefen över parkförvaltningen. Och vad tror ni dom säger då? JO, att jag har fått jobb. Och JO jag är asglad! + på att även sanna fick jobbet! Gatorn we will meet again! WIHOOOOO.

Tillbaka till boddan imorgon

Handlat, deklarerat (älska skatteåterbäring), städat och packat väskorna har man nu gjort ännu en gång. Förr älskade jag att packa men nu tycker jag att det har blivit nästan lika tråkigt som att packa upp. Sen att släpa runt på väskorna ska vi inte ens tala om..
Imorgon får jag iallafall skjuts till bussen, tack och lov.
Har haft en händelserik & för det mesta rolig vistelse här hemma i veckan. Men trots det så känns det ändå bra att åka tillbaka igen. Och nu är det ju faktiskt inte alls länge kvar innan jag kommer hem för gott (?) eller iaf för sommaren, bara 1,5 månad drygt=) Så om ni vill träffa mig & sanna tidigare får ni lyfta på röven och dra er till bodö. Det tycker jag låter som en bra plan. Ses!


Det är rent nå kallt på altanen idag.



Det gillas.
       ♥

sol,värme,matte,vovve


Utdrag från stinas blogg

Ofta man snor en cykel, klättrar upp på CKs tak och snor deras 20-meter långa vimpel, ramlar med cykeln så att den där bak ramlar i en djup lerig vattenpöl och får en kallsup. Eller kanske att man sedan klättar upp en en 5meter hög ställning vid lassaretskorsningen och hänger cykeln högst upp, och sedan sätter sig i en källare och röker o dricker whiskey.. eller kanske att tattuera in sin första bokstaven i sitt namn på låret med en pinnnål och bläck från en penna, eller kanske den andra som tattuerade in en smiley (som mest liknade ett el-uttag) på vaden...?
Säger inga namn.....

Heja!

Tappade bort min väska med körkort, pengar och visakort i torsdags. Ringde nu ikväll och spärrade kortet och allt sånt. Tror ni inte att jag får ett sms nu om att väskan är hittad. Bra tjejen! Precis min tur. Fast självklart är jag väldigt glad att den har kommit tillbaka, såklart.
Igår mådde jag bajs men stinatjejen tvingade mig till att ta en drink eller två så det fick bli så. Men blev en hyffsat lugn kväll ändå. Ikväll ska jag inte dricka en droppe %, ska istället fara på calles och hänga med andra fyllon & lyssna på trubadur. Kan bli bra det. Annars så har jag ju alltid min feta godispåse här hemma som väntar..


min finfina vän=)


ALL IN TONIGHT

Har precis kommit hem efter en långpromenad med sanna=) Ikväll blir det tjejfest och jag tror aldrig jag har varit med om mer taggade brudar. 7 tjejer i en liten etta, jag vet att det kommer bli spårat kul!
Har dock ett litet problem, vad sjutton ska man ha på sig?? har för ovanlighetens skull för många alternativ att välja mellan = hey beslutsångest. Meeen som gubben sa när han satt i badkaret och sket, det löser sig.

Luleå igår var iallafall väldigt trevligt, och jag råkade shoppa lite också. Ett par asballa brillor, en klänning, en liten väska & lite smink och sånt. Och så mat då såklart. Vi åt en asgod taco/sallads-buffé, fast vet inte om jag skulle våga mig dit igen...tror vi kan ha skämt ut oss en aning, hoho. Aja, tur att man inte är i luleå varje dag..

När vi kom hem sen blev det raka vägen till skell, mat på waynes och sen lite gitarrhjältelirande. Hann även träffa några negros som varit i asien. Tror ni jag kände mig vit eller? svar ja. Men what the hell, det ska synas att man är från sverige, right? ;)

Ne, nu blir det duschen! CIAO.

09:14

Godmorgon!
Om cirka en timme kommer sandra & frida i sisters fina röda volvo och hämtar upp mig och sanna, sen blir det raka spåret mot luleå. Shopping står på schemat även denna dag=) Men tänkte faktiskt försöka att inte sprätta allt för mycket cash. Får se hur jag lyckas med det. Nåja, vi hörs säkert när jag kommer hem. Ses i lule-town, ciao!

monki.

Toooday

Imorse när jag vaknade kom jag på den kanske inte mest briljanta idén att klippa lugg. Råkade klippa lite för mycket så nu är den jättekort och väldigt ful. Jag hoppas den växer fort, tills dess får jag ha mössa alternativt 10 liter hårspray.
Sandra kom iallafall och hämtade upp mig efteråt och så drog vi mot stan. Köpte ett par jeans som jag lagt undan=) Det blev mitt andra par den här veckan, hehe. Sen åkte vi vidare mot vår kusin tessa och kikade in i deras nya lägenhet som ligger hur centralt som helst, väldigt nice. Blev även bjudna på middag där.
Efter maten drog vi vidare mot hemmakväll och coop där vi köpte ca 5 kilo godis tillsammans! Och jag överdriver inte. Men som tur är, så köpte vi inte allt till oss. Sandra ska ta med sig massor till turkiet och jag ska ta med mig när vi åker tillbaka till norge.
Syskonen Pettersson kom och joinade oss lite senare med en film.
Har även hunnit med att hämta ut paketet från nelly och jag är såååå nöjd med kläderna! Skorna är dock 13cm så jag lär väl bli närmare 1,90 med de på. Men dom var så jäkla snygga så jag bryr mig faktiskt inte!
Tror syrran blev sugen på att beställa ett par hon med...

Sen måste jag bara säga välkommen hem till grabbarna som varit i asien. Har saknat er & ska bli kul att höra om alla era galna äventyr..

Imorgon åker jag till luleå (hey monki) så nu blir det sängen dirr. Pz


Mot staden

Lite färg blev det iallafall. Fast råkade ha lappen på trosan framme så nu har jag ett fint litet märke där. NICE!
Nu ska jag göra mig redo för stan med linda och sanna. Blir kanske lite shopping & ett kärt återbesök på waynes?
Vill ha deras kycklingsallad med den supergoda dressingen till!!
Ikväll blire att träffa stina, och vi får se vad vi kan tänkas hitta på=)
Hörs sen, puss!

Colour me


Mjaooooo, äntligen mina!

Jag känner mig som kanskedenblekaste i hela sverige, så nu åker jag och min vapendragare hp till suntan för att få lite färg på kroppen. Vad som helst går bra, bara inte vit/genomskinlig.OK!


bus på fredagsnatten



HELGEN





Vi var i medle, vi var på älvsbacka, vi var i sviten på malmia och vi var på krogen. Det var calles, olles och det var balzac. Det var bus men inga bråk. Vi åkte taxi och vi gick. Vi sjöng och tvingade alla andra att lyssna, tyckte det lät bra men det gjorde det inte. Massa skratt och inga tårar! Det är så det ska vara.
OCH JAG SÄGER BARA DET, PÅ TORSDAG KÖR VI IGEN!

050409

TJA, gårkvällen var awesome. Ska berätta mer när jag lagt in lite bilder på datorn och så hade jag tänkt=)
Imorse när vi vaknade skrek våra magar efter pizza så vi åkte till viking och smaskade i oss lite. Sen drog jag vidare på kalas hos min kusin sofia som fyller hela 11 år imorgon. Var väldigt trevligt att träffa lite släktingar också eftersom det var så länge sen sist..

Nu håller jag på att packa upp massa kläder som legat i lådor sen jag flyttade hem. Och vilka fynd man kan göra i sina egna grejer. Jag blir nästan chockad hur mycket man har samlat på sig... Börjar verkligen bli dags för en storrensning snart! Eller varför inte en walk-in..?

Ska iallafall dra iväg och hämta mina nya shoes nu! Skriver sen=) PUSS

Lördag i skeåååååå

Kom fram till skellefteå kring 7-tiden igårkväll och då fick jag låna skruttan (stinas bil) & gasade järnet hem till byske för att äta. Och som tur var fick jag tacogratäng som jag hade beställt. Tråkig mat?
Sen blev det iallafall väldigt bråttom, fixade smink, kläder och hår på minimal tid och åkte sen mot medle till förfesten. Men på vägen lyckades jag tappa bort min mobil och hade ingen aning om vägen heller..
 Stannade kanske 3 gånger för att försöka hitta telefonen men utan att lyckas. Så tillslut blev jag så sur så jag gick till närmsta hus och plingade på och fick vägbeskrivning dit jag skulle.. Och tror ni inte att jag hittar mobilen direkt jag kommer fram! Typiskt mig.
Men fest blev det iallafall och det var riktigt trevligt=)

Idag har vi varit på dallas och käkat kebabtallrik och sen hängt på stan några timmar. Nu ska jag och stinch färga håret och göra oss redo för kvällen.
Vi ses i dimman, pusss!

Play me.



Nu ska jag sätta igång med packningen & även sätta igång den här låten på repeat!

Förresten så kommer jag inte hinna kramas på busstationen imorgon, blir maxspeed hem till byske direkt.

010409

1 april idag, någon fler än jag som blivit lurad? fast detta år var det faktiskt inte ett dåligt skämt av pappa om att det står en ren utanför fönstret, haha jag tror han har kört på den varje år sen jag var typ 3 år. Har nog inte gått på den sen jag var 3 år heller..

Igår var jag som sagt på bio och såg "män som hatar kvinnor" så om ni inte har sett den tycker jag att ni ska göra det, och det är NU. Det enda dåliga var att den räckte aplänge, över 2 h och jag som trodde att jag skulle vara ledig idag hade inte så väldans bråttom i säng. Så det blev inte så glada miner imorse när det pep till i telefonen & jag var tvungen att stiga upp och jobba.  
Imorgon är iallafall sista dagen på länge och jag kan inte säga annat än att det känns ba kiiiiing!
Nu ska jag sova som en jävla björn i ide så kanske man får lite extraenergi imorgon! TJING.

RSS 2.0