Nu drar jag..

snart iaf.. :) Väskan är färdigpackad, I hope! Fick sätta mig på väskan för att få ihop den, blev väldans fullt där i. Jag är ju expert på att ta med mig allt för mycket och massa onödiga prylar.
Men jag har ändå en känsla att jag har glömt nått.. Lär väl märka sen antar jag :P

Funderar på att ta med mig laptopen, men vet inte om dom har uttag på tåget, någon som vet?
Känns ju ganska onödigt annars, om batteriet bara håller i någon timme.

Jag är sjuuuukt pepppppp =D

Pusspussss, ha det bra här hemma!

Nervöst.

Har just kommit hem från Linn. Vi är sååå roliga, har provat massa kläder till audition, men tänk om man inte ens går vidare från rörelseprovet och få visa alla stilar. SKulle suuga så HÅRT! Kommer grina om jag inte får dansa ens. Men nu ska jag tänka positivt istället haha, positiiiiivtttt!!!
Åker imorgon kväll!
Wish me good luck!

GODNATT!


Home again

Föreställningen gick super! Var inte så väldigt mycket publik men var kuligt ändå! När vi inte stod på scen, så chillade vi mest. Var lite på stan, satt vid älven och åt glass osv, riktigt mysigt med andra ord. Åh, vad man kommer att sakna alla efter det här året. Vi har verkligen skitkul tillsammans och det kommer bli såååå gryyyymt när vi kommer till Paris!

Har börjat störa mig på en grej, alla säger typ såhära i varannan mening, det går inte ens att fokusera på vad personen pratar om för man hör bara typ såhära. Även jag säger så...
Haha, alltså jag dog typ av skratt hela tiden när man tänkte på det!

Lön idag, jag är numera rik! :) (Fast kanske inte så länge till...)

När vi kom hem till Skellefteå blev det en liten shoppingsväng också, köpte ett mönstrat linne, jeans, ett jättegulligt rosa nagellack, nya solbrillor och Escadas nya parfym. MMMM, den luktar så gött!
Nu ska jag försöka att inte shoppa mer innan Stockholm nästa vecka. Kommer bli tufft, men jag ska göra mitt bästa haha ;)
Ikväll blire nog bara att ta det lilla lugna, kommer bli really nice!

Chill out!


Härnösand

Åh, blir så ARG! Hade just skrivit ett långt inlägg och skulle bara spara, så flippar internet, sånt är hatat!!
Får ge det ett nytt försök då.

Imorgon blir det att stiga upp tidigt, bussen mot Härnösand avgår 07.50 och därmed början på vår Dansväxthus-turne. Blir massa daaans och mys på hotell! :)

Lite bilder från vår föreställning, What´s Left?
image34
image35
image36

Borde sätta igång med packningen nu, men måste självklart se klart topmodel först! Btw så vet jag vem som vinner i år, var inne på deras hemsida och råkade se det. Åh, jag vill ju inte veta det :/ Men bara för att jag vet så tänker jag avslöja det här i bloggen så jag slipper må dåligt själv :P Så blunda ni som inte vill se hihi, hon som vinner börjar på S och slutar på aleisa.

Nä, nu börjar det om.
puuss


pepppålivet

Ännu en solig dag, tralllaaaaaaalla =D Kom just hem från lite coreträning, ska bara äta lita mat, sen bär det av ut igen! Ska gå strandpromenden med Karoline. Det kan aldrig bli fel! :)

Snart audition, jag blir nervös när jag tänker på det, men samtidigt ska det bli så jäkla skoj! Jag älskar ju att dansa så får se till att ha så kul som möjligt ;)

balett



Dagens låt: Madcon-Beggin

I can feel it

Sommaren är på ingång! :D
Me and Karo var på prommis i solskenet igår, så himla skönt! Alla dessa vår/sommarkänslor man får, man kan ju inte vara något annat än glad!

Har iaf fixat en "ny" mobil nu så det går att ringa mig! :D 
Lämnade in min vanliga på el-giganten idag, dom hade då inte ens någon lånemobil att låna ut till stackars mig! Hade dom tänkt att jag skulle klara mig utan mobil i flera veckor?! mongon!! Hur hade dom då tänkt få tag på mig när mobilen är lagad..?


 


:):):)

Fredag idag, solen skiner, ledig från jobbet = Happiiiiface :)
Stina kom över igårkväll, hon hade hyrt en film som vi tänkte se, såg väldigt bra ut på utsidan, men utsidan är inte allt haha. Det slutade med att vi stängde av den och såg insider istället. Mycket bättre må jag säga!
Var en mysig kväll sötis=)

Ska snart gå iväg till friskvårds och träna lite power. Hur nu det ska gå, jag har så fruktansvärt mycket träningsverk i typ hela kroppen haha =P Har varit ett träningsfreak i veckan, tränat både på friskvårds, gymmat och olika pass, och sen dansat! Man känner då att man lever iaf ;P

:)


Some pics=)

image32

Superrolig kväll med 2 supervänner =) Puss på er!

Balen!

Blir kanske så att jag går på balen i år  =) Jag ska prova Stinas klänning som är så himla fin, men tror inte att den kommer sitta så bra, vi har ju inte riktigt samma storlek.
Någon annan som har något tips på klänningar eller internetsidor med fina klänningar? :)

PS

det är skönast att kissa på morgonen eller när man är full! / Malin
 
Jag håller med fullständigt!!!

VÅRA MOTTON!

1. Lev livet
2. Sova kan du göra i graven
3. Gråta kan du göra i graven
4. Ofta jag bryr mig
  
/ Piff, puff och mallan

ps, jag tappar håret hahahahhah

Umeå

Vi har haft det riktigt roligt. Medans Karro och Lina mest var och väntade på deras audition, sprang jag runt på stan. Kom hem med en klänning, ett skärp, örhängen, tights, en söt liten väska och tre par nya skor..
Efter auditionen passade vi på att gå och fika på waynes, myyysiigt värre :D Fem i sex kom vi på att vi ville gå på bio, så vi gick dit för att se om det det fanns någon film att se. 27 dresses blev det, som handlade om bröllop för det mesta. Men den var iaf jäättebra och jätterolig! :)

På vägen hem fick vi chansen att leka detektiver ;) Vi förföljde en bil som körde 40-60 km/h på 90 väg. Dessutom tyckte vi att han vinglade på vägen. Tillslut ringde vi Karros pappa som ringde polisen, som i sin tur ringde upp Karro. Polisen kom och stoppade bilen tillslut och vi körde vidare.

Hahah, riktigt spännande var det, men vi var typ jätterädda också. Jag med mina konstiga tankar fick ju för mig att det var någon kriminell jäkel som var hög/full och som säkert hade vapen och allt...
När polisen hade stannat bilen sa vi åt Karro att gasa som tusan förbi, vi ville inte att dom skulle ta vårat regnr och hamna på mordlistan haha :P
Men det slutade iaf med att polisen ringde upp igen och sa han som körde bara hade sommardäck på bilen
och vågade inte köra snabbare, för han var rädd att halka.
Hahahahha så kul det var, och skönt att få veta att det inte var någon galen mördare :D

Det som är mindre kul är att jag blev sjuk igår, har åkt på feber :( Mitt huvud känns stort som en ballong och jag kan inte andas och jag fryser hela tiden, men annars känns det rätt bra :P
Ååååh, jag som skulle träffa Malin ikväll och gå ut. Jag ska försöka kurera mig nu och förhoppningsvis mår jag lite bättre ikväll, så vi får se om det blir utgång iaf. (dumma jag)


I'm gonna smile because I deserve to

Smet lite tidigare från jobbet idag, var ändå så lite folk =P Ikväll har vi Jazz med Jenny, det är det bästa wiiie!! Sen drar jag, Karro och Lina iväg till Grimsmark där vi ska spendera natten. Och imorgon bär det av till Umeeeeå, ska följa med som stöd när de ska göra sina auditions för musikalskolan där. Jag brukar ge tur ;) Men det lär nog bli några varv runt stan där också för min del! :) Kommer bli riktigt kul!

Dagens låt: Leona Lewis - Better in Time

Rubrik

Jag går och funderar om jag ska bli blond igen, är alltid kul att göra förändringar och det är ju ändå min naturliga hårfärg. Men är rädd att jag kommer se ut som 10 år igen =P



Forget me not, I ask of you
Wherever your life takes you to
And if we never meet again
Think of me every now and then

Nelly.com

image23image22image21image20

ÅHHH, jag vill ha!!
Jag får beslutsångest.. vilken är snyggast?

Bilder från lördagen

image12
TITTUT!





Var verkligen en spårad fest, men vi hade jäkligt kul!! :D

väderproblem

Vad gör vädret?
Varför snöar det?
Varför blåser det så mycket?
Vars har solen gömt sig?
Jag vill åka till något varmt, soligt ställe, nu nu nu nu!
(jag har en plan..)

näe nu ska jag ge mig ut i detta oväder igen och fara och träna..


Hatarattkommapårubriker

Weeeeei, det är helg :D
Öppnade imorse på jobbet, vilket är chillll =) Slipper kunder i 3 timmar haha! Efter jobbet drog jag en runda på stan och köpte nya skor och strumpbyxor! Jag har verkligen ett beroende, SKOR!! Vet inte hur många par jag har köpt senaste tiden...
Senare gick jag till friskvårds och tränade lite, löpning och gym mest. Alltså jag känner mig så tapig på gymmet, särskilt när man är där själv, jag har ju inte så mkt vikter på om man säger så.. haha!

Nuu ska jag dra till Stinkywinky på för-förfest :P Sen ska vi ha subwayfest på Subway, så alla som har lust kan ju komma och titta genom fönstret när vi ska tävla i Twister ;) ps. skämt (för de lite mindre smarta)

SES I DIMMAN!


Fredag

Idag är det fredag och snart helg! Shit vad veckorna går fort nuförtiden :) Har jobbat idag, som vanligt.. Är såååå less just nu! Kan inte alla kunder sluta vara så tröga också, hur svårt kan det vara att förstå vad alla grönsaker innebär osv??
Tex, jag tar allt på.... och tomat och oliver.
Jahaaa, så du vill bara ha tomat och oliver?
njaaae, gurka och lök också!
ÅHH, då är det ju inte alla grönsaker!!! Men sj'lvklart säger jag ju inte detta högt eftersom det är mitt jobb att lyda och le :P
Haha, kanske inte verkar så jobbigt men när det typ händer hela tiden, varje dag så blir man less som tuuusan!
Aja, nog om detta nu.

Blev att åka hem till Byske efter jobbet och äta riktigt god middag för en gångs skull! :) Hämtade även ut paket på posten och lite annat som jag behövde. Personbeviset som jag behöver för ansökningen till skolan i Linköping hade också kommit, så det känns skönt, nu är det bara att skicka in papprena!
Vi bokade tåget igår och det blir även så att vi stannar en dag i Stockholm för att shoppa, jag är såååå PEPPAD :D Längtar grymt mkt nu!

Imorgon börjar jag jobba klockan 7 så nu ska jag se några The Hills avsnitt och sen blire sängen!
Byyeee


En liten fundering

Alla förstår ju vad Thaiwok är, ja det måste ju vara wok som kommer från Thailand såklart! Men min lilla fundering är vad Thaiwok heter i Thailand, för om den bara heter wok (som vanlig wok) vad heter då den svenska vanliga woken? Tror ju inte den heter swedishwok iaf..
Haha, lite invecklat kanske, men för er som förstår vore jag tacksam för svar snarast möjligt!! :D

Onödigt fakta : Idag har jag gått 15554 steg (dans och jobb ej inräknat) Jag är stolt!


Ändrade planer!

Som jag sa i det tidigare inlägget så var jag verkligen peppad på att dansa idag eftersom vi har haft lov osv, men när jag kom till dansen fick jag veta att vi skulle ha magdans, MAGDANS!!!..istället för modernt med Jenny! Inte direkt det jag längtat efter.
Jaaa,  jag kommer då aldrig bli någon magdansös kan jag lova! :P

Nu blir det sen middag, grytbitar och ris med min käre Piff som lagar! Luktar muums!!

// Puff 


Tisdag!

Surt att man inte har kunnat uppdatera sin blogg i helgen, mkt roligt som har hänt juuue :P Men lat som jag är orkar jag inte återberätta det nu.

Känner mig lite stressad över ansökningen till Linköping, alla papper och huruvida vi tar oss dit osv. Skulle ju egentligen åka hem till Byske efter jobbet och ordna det men det slutade med att jag stannade på stan istället..
Köpte lite nya kläder, linne, kjol och lite annat smågrejs men även en till skinnjacka. Fast en svart denna gång. Har lite ångest för den var inte billig direkt.. men tror nog att jag kommer behålla den iaf! :)

Snart ska jag gå iväg till dansträningen, har haft lov i 2 veckor nu så jag är jättepeppad på att dansa igen :D Fast har lite träningsverk från coren och aerobicsen igår. Men dom säger ju att man ska träna bort träningsverk, så får väl försöka göra det då ;)

Later!


RSS 2.0