Umääää

Har haft det otroligt trevligt i umeå & vilket underbart väder vi har haft! Ska berätta mer om vad vi hittade på alltmest imorgon. Nu hinner jag inte, tiden tickar iväg & 05.30 imorgon ringer väckarklockan. Woho!


YRAAAAN

Godmorgon!
Har precis packat ner allt som kan tänkas behövas i umeå i helgen=) Malin kommer snart och hämtar upp mig och sen drar vi raka spåret mot yran. Vi skulle egentligen åka klockan 9, sen var malin sen så då blev det 9.30 och tror ni inte att jag får ett sms nu där det står att hon varken har ätit eller packat än. Skulle kunna ha sovit mycket längre än vad jag gjorde om jag hade vetat det... fast iofs så är det malin vi pratar om så jag borde ha anat att hon skulle vara sen, haha!

Tänkte gå ut en sväng medans jag väntar, det ser ut att bli sol & riktigt varmt väder idag. Kunde inte ha passat bättre=)


290509

Kändes riktigt skönt att åka från regn & komma till sol idag. Och vad som också känns riktigt skönt är att jag slipper sätta min fot på den där bussen igen på längeee! Nu är det över & jag är hemma för sommaren! 4 månader avklarade i bodö! Jag känner att jag har lärt mig rätt mycket ändå, både att bo i en helt ny stad där det talas ett annat språk och sen ett helt nytt jobb + en jäkla massa saker man måste fixa, särskilt med banken. Det har varit lärorikt och jag måste säga att jag är stolt över både jag & sanna att vi tog tummen ur och åkte iväg, och stannade så länge som vi hade planerat. Utan henne hade det inte alls varit samma sak. ♥
Min chef har iallafall lovat mig jobb ifall att jag väljer att åka tillbaka till hösten. Just nu känner jag inte suget direkt, men efter att ha bott i skell i ca 2 veckor brukar man vilja bort igen haha.. så vi får se hur jag gör. Hur som helst så känner jag ingen stress att bestämma mig just nu!




Blev plötsligt sugen på att skaffa lägenhet förresten. Någon som vet av en etta eller liten tvåa i schtaaan? Tell me!

Im a barbie girl in a barbie world

Wihooo, sista dagen är över!! Känns riktigt skönt. Fast kommer sakna alla mina fina arbetskamrater, eller vissa av dem iallafall..
Jag fick en liten present idag när jag slutade, en liten rosa mp3 spelare inslaget i ett jättefint litet paket. Så himla gulligt! Och det kunde inte passa bättre med en mp3 just nu eftersom mitt minneskort på mobilen har slutat att fungera, dvs alla låtar jag hade har försvunnit.
När jag kom hem till A´s lägenhet var han inte hemma. Och jag hade slut batteri på mobilen så kunde inte ringa heller. Satt och väntade kanske en timme innan jag kom på att mp3n möjligtvis kunde ha någon låt "i sig". Och gissa om jag blev glad när jag hörde ljud däri. Men den glädjen höll inte så länge dock... det fanns endast 2 låtar. Im a barbie girl & say you, say me!!
Tillslut blev jag så less så jag gick och knackade på hos några grannar och lånade telefonen. Andreas trodde att jag hade jobbat över eftersom jag inte svarat på hans sms, så han hade också jobbat över för att vänta på mig. Haha, typiskt eller?!
Efter 2 timmar var han iaf hemma & jag var/är nu sjukt less på barbie girl & say you, say me..
A lagade jättegod chili con carne som vi åt, och nu tänkte vi sätta på revolutionary road med leonardo dicaprio & kate winslet. Favoritparet kan man nog säga, sen titanic=)
Imorgon klockan 10 går bussen hemåt, för sista gången på länge! Hoppas bara jag hinner fixa lite nya låtar på mp3n tills dess, annars dör jag troligen av sår i öronen.

16 min kvar..

Eh, jag hinner ju med ett till inlägg innan klockan slår 23.00, och när jag ändå har lust att skriva är det väl lika bra att passa på. Händer inte direkt varje dag nuförtiden.
Har jobbat både igår och idag, och dagarna går verkligen inte fort. Det känns inte direkt roligt att gå till jobbet, och även fast det är min sista dag imorgon så känns det som en dag för mycket. Haha, oh hjälp vad negativ jag låter. Så farligt är det väl inte, men... ja.. suck. Jag vill ha sommarlov! Vilket inte lär hända på några år, men ändå..
Till helgen blir det troligtvis att åka till brännbollsyran i umeå med malin iallafall, så det ser jag verkligen fram emot. Hoppas det får min morgondag + min fredag in that fucking bus att rusa fram.
Nej, nu ska jag ta vara på mina sista minuter innan läggdags. Ciaao!


Jag & mallanbrallan för några år sen..mjao!

Trött+Bakis=

Hola! Sitter ensam i läggan och chillar. Läser lite bloggar & kikar lite på tvn bland annat. Gäspar lite då & då. Klockan 23 ska jag sova, det måste jag när jag ska upp klockan 7. Det har jag bestämt. Så jag har nu 55 minuter på mig att skriva ett litet inlägg till er, och det borde man väl klara kan man tycka.
Och ser man på, nu fungerar å,ä,ö igen så kanske ska berätta min lilla historia för er.
Det här hände i alanya nu i år. Jag, sara & frida bestämde oss för att kliva upp och gå till stranden tidigt en dag trots att vi hade varit ute och festat sent på natten. När jag vaknade tog jag på mig bikinin+kläder utanpå, drog med mig strandväskan och mötte upp de andra brudarna.
Väl nere på stranden drog jag ner shortsen & genast börjar jag skrika. Jag hade glömt bikinitrosorna!! (Hade på mig små, små trosor..)
Jag drog genast på mig shortsen igen & hoppades att ingen hade hört eller sett min vita rumpa. Men när jag tittade bakom mig så stog det 3 killar där och log men de var garanterat inte de enda som hade hört/sett. Sara & frida skrattade rätt gott de också.. Och jag ville bara sjunka genom sanden.
Det pinsamma var väl inte att jag halverst blottade mig utan min reaktion. Haha, jag fick höra det här några gånger efter vill jag lova.
Men är man morgontrött så är man..



Hoho

Jag kom just pa att jag har glomt att beratta en ratt rolig&pinsam historia for er.. men nu funkar inte mitt tangentbord som det ska(fixas hur) sa jag berattar den imorgon eller sa istallet. Haha, ni kommer tro att jag ar fodd i farstun..



Har ar iallafall 2 bilder fran i lordags=)

JOOOOOBB

Första dagen efter semestern är nu avklarad. Jag jobbade med en ryss idag som knappt kan prata norska så det var ju inte sådär superkul.. Men jag tog mig igenom timmarna utan problem ändå. Fick jobba över en halvtimme också, vilket alltid känns drygt när man väl gör det men nu i efterhand känns det såklart jättebra!=)
Har bestämt mig för att jobba tom torsdag & sen åka hem på fredag. Då har jag en hel helg att vila (?) upp mig innan sommarjobbet på parken börjar. Hoppas verkligen, verkligen på en bra & solig sommar i år, jag vet att det känns SÅ mycket lättare att kliva upp på morgonen om solen lyser in genom fönstret när man vaknar.
Var ju kasst väder förra året så jag tycker faktiskt att vi som jobbar ute förtjänar some good weather this year, riiight?!

240509

Herregud, så dålig jag har blivit på att uppdatera. Nästan så man skäms haha..
Andreas har varit hos mig i Byske hela helgen så har inte haft så mycket tid över. Vi har bland annat varit på stan en sväng, grillat med familjen & grannarna och igår var vi på fest. Kvällen slutade mycket märkligt & jag vill helst glömma det. Jag & andreas är iallafall bara vänner numera, och det känns bäst så för tillfället.
Vi har åkt buss 12 timmar till bodö idag & äntligen är vi framme i A´s lägenhet. Ska bo här i några dagar & jobba på hotellet & tjäna ihop lite extrastålar inför sommaren=)

Vet inte vad mer jag ska skriva just nu, känns bara tomt i huvudet efter att ha suttit i en buss hela dagen.
Skickar iallafall en hälsning till mina föräldrar, ni är bäst, jag älskar er mest av allt ♥


Hemma

Då var man hemma ännu en gång. Resan & allt gick väldigt bra, inga näradödenupplevelser i flyget heller.
Direkt vi kom fram på kallax flygplats så drog vi upp några kläder från resväskan & bytte om till party. I bilen på väg hem blev det en slags förfest, haha!
När vi kom fram till stan träffade vi ett gäng killar innan vi gick ut på calles. Det var ganska mycket äldre folk ute så det var väl inte världens roligaste kväll, men helt ok ändå.
Sov i stan & till frukost blev det självklart kebabtallrik ;)

Igårkväll kom andreas hit från bodö så nu äre myyys=)


Ja då var det dags att packa igen..

Hej på er!
Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Bland annat så har vi hejat på sverige i eurovision i gulblå outfits, battlat mot en turk i sång, varit på båttur, dansat otroligt mycket, lärt oss jonglera med flaskor,sovit lite för lite, åkt gummibåt halvvägs till cypern, druckit massa cocktails, druckit ännu mer cocktails och till och med någon öl har slinkt ner. Jag är lite småstolt över det. Brukar verkligen hata öl i vanliga fall.
Ja, man kan säga att vi har haft jävligt kul. Om det hade gått skulle jag lätt stanna längre, vill inte åka hem imorgon!!

Idag har vi pressat på stranden en sista gång, även fast det var lite moln på himlen. Stina har lyckats bränna sig och sa just att duschstrålen kändes som knivar, haha stackarn. Själv har jag lyckats med att sola bara halva ansiktet idag... not so nice.

Nu ska vi packa ihop alla våra saker och sen gå ut och träffa alla en sista gång. Vi hörs när jag kommer hem om vi överlever flygturen dvs...
PUSS!

stina in the gummibåt=)

5 dagar kvar..

Hejhejhallååå!
Idag är jag helt frisk, och life is wonderful, hehe. Jag & stina har legat på beachen hela dagen och pressat. Börjar bli rätt så brun nu faktiskt, så det känns ju rätt bra ;D
Igårkväll var det party för hela slanten. Förfest i vår lägenhet och alla var svartvitt klädda. Sen drog vi till picasso och åt riktigt god middag och fortsatte parta där. Blev ingen utgång dock, men det får bli ikväll istället, haha.
Vi tog massa, massa bilder under kvällen så kan hända att det kommer bildregn senare..

Nej, nu hinner jag inte sitta här mer. Ska gå ner till market & köpa nått att dricka, sen börjar festen!
Saknar er därhemma, men vill verkligen inte hem! Hihi.
Puss!


Sjuk.

Igår natt vaknade jag av att jag hade kramper i magen, mådde verkligen skit och kunde inte sova. På morgonen försökte jag äta lite men det kom bara upp direkt, inte fräscht. När kramperna var som värst kunde jag knappt andas. Men efter ett tag fick jag någon turkisk magmedicin så då mådde jag iaf lite bättre. Sov rätt mycket igår för att vila upp mig & på kvällen orkade jag mig ut till restaurangen för att se eurovision song contest. Lite skoj att det första & andra landet som gick vidare var turkiet och sverige. Haha, lite ös det var på restaurangen då. Fast själv satt jag under en filt & höll på frysa ihjäl..
Jag gick hem direkt det var slut & sov kanske 11 timmar inatt, så idag mår jag bättre även om jag fortfarande har ont.

Idag har jag & sandra varit på stranden med farmor och hennes man, sen bjöd de oss på lunch=)
Och inatt kommer stina hit, kommer bli kiiing =D
Näe,nu ska jag gå och vila ett tag sen städa i lägenheten. Måste ju se någorlunda fint ut när hon kommer, haha.
Hejsvejs!

,










 


Med sand i håret

sitter jag  just nu och slappar i vår lägenhet ett tag med min lilla dator i knät. Tänkte berätta lite om vad vi pysslar med alltmest härnere.
 Imorse gick vi till stranden ganska tidigt men det var så jäkla varmt idag att vi inte orkade ligga så länge. Istället gick vi upp till restaurangen och chillade ett tag, sen fick vi tjejer följa med & välja ut kläder som ska säljas i en butik här bredvid. Lite skoj var det ju att se hela lagret med olika klänningar, kjolar osv=), fast efter ett tag blev jag & sara ganska så less & ville ut i solen igen, så vi drog tillbaka till stranden. Så det blev iaf några soltimmar idag! Men det räckte gott och väl..tror jag har bränt mig lite idag faktiskt.

Igårkväll åkte vi först upp till frida som bor uppe på berget med superfin utsikt & hade det lite mysigt med chips, nötter & lite alkohol. Lite senare gick vi ner till hamnen där vi stannade för att äta middag, jag tog en kycklingsallad som var riktigt goood=) Sen satte partyt igång. Hela restaurangen dansade runt i ring och sjöng & skrattade. Vi träffade även på några norrmän & tillsammans gick vi ut på latino club. Så det blev en riktigt lyckad kväll faktiskt=)

Ska snart gå iväg och kolla om jag kan hitta någon hårfärg, för mitt hår har blekts rejält & det är verkligen inte nice. Sen får vi se vad som händer, men skulle gissa på att det blir en lugn kväll ikväll ändå. En som jobbar på bacus restaurangen ska iallafall lära mig lite salsa, hur nu det ska gå, haha.

Kanske slänger in lite bilder från dagarna senare ifall jag tar med mig datorn ut ikväll. Internet går så segt här i lägenheten så kan inte göra det nu.
Vi höres, tjarå!


PICS.






'





Framme i turkiet=)

Flygresan & bussresan gick bra, men det tog en evighet kändes det som, Jag kom fram inatt kring 4 och då öste regnet ner + att jag var dötrött, men när jag väl kom i säng kunde jag inte somna. Så jag har kanske sovit 2 timmar inatt sammanlagt.. fast jag är glad & pigg ändå. Tröttheten kanske kommer imorgon istället?!

Imorse sken solen in genom fönsterrutan så jag, sara, nevzat & sandra gick ner till stranden som ligger typ 3 min härifrån=) Det var nästan inga moln, så det var riktigt varmt & skönt, men däremot var det iskallt i vattnet istället + feeeeta vågor.
Stannade på stranden i ungefär 3 timmar & nu sitter jag i vår lägenhet. Ska snart gå och göra mig iordning för kvällen, blir nog att gå ut och äta (chicken with garlic!!) & sen partyyyyy=)
hörs sen allihopa, pussss

Snart åker jag på molnen.

Nu är det inte många timmar kvar innan jag beger mig mot varmare breddgrader, fast åker mot luleå redan om 1 timme. Där ska jag vänta ända tills klockan är 20.05 då planet lyfter. Landar som vanligt i antalya och åker buss till alanya, och jag kommer nog inte vara framme där föränn 3-4 inatt. Hoppas jag kommer att kunna sova eller att jag hittar någon kompis på resan så tiden går lite fortare, haha.
Aaaah, jag är nervös, på ett positivt sätt för det mesta (tror jag). Är även rädd att jag ska glömma något viktigt hemma.. ni vet väl själva hur det brukar vara=)

Sitter på min nya dator nu och bloggar för första gången. Och jag har även fixat både picasa & spotify på den, så nu kommer vi ha massa bra partymusik därborta, weeey!!

Jag vet inte vad jag ska skriva, har alldeles för mycket pirr i magen haha.. så jag antar att vi hörs när jag är framme i alanya imorgon eller nått. PUSS PÅ ER!


Pirripirrrrr

Sitter här i soffan med mina 2 datorer, den lilla nykomlingen har jag precis fått igång. Och den är verkligen liten! Kan inte rekommendera den för de med tjocka fingrar eller dålig syn, haha. Men för mig är den perfekt ;)
Jag börjar få lite smått... eller ganska mycket pirr i magen inför imorgon. Särskilt för flygresan. Ni som har följt bloggen vet ju att jag verkligen, verklingen INTE gillar att flyga. Men förhoppningsvis ska det går vägen den här gången också.
Åker inte föränn imorgon kväll så jag hinner nog blogga någon gång till innan jag åker. Sen tar jag ju med mig mini, så jag kommer troligtvis kunna uppdatera rätt ofta där borta, så ni också får ta del av resan. Bra va?!
Om det trådlösa internetet fungerar som det ska dvs=)

Nu ska jag se senaste avsnittet av the hills ♥, och sen gå och sova i min alldeles egna säng. Känns otroligt bra!


Alanya -08

ps. de rätta svaren på ögonen skriver jag imorgon, så gissa nu era latmaskar!!

Packar upp, packar ner

Håller just nu på att packa ännu en gång. Less var ordet! Vägde precis väskan och den ligger redan på 19kilo. Jag har kommit fram till att jag hatar den personen som kom på att man får ha max 20 kilo i resväskan!! Det är ju tammefan omöjligt om man ska stanna i 2 veckor. Aja, får se hur jag ska lösa detta......

Något positivt är iallafall att jag fick med mig lite grejer hem från stan, lite kläder, strandskor mm & en liten, liten dator. 8,9 tum tror jag att den var & väldigt sööööt=) Längtar tills den har laddat klart så jag kan starta den!

Ska gå och göra en kiwi-smoothie nu, see ya!


050509

Godmorgon på er!
Vad längesen det var jag skrev på morgonen känns det som. Jag antar att jag har prioriterat att sova lite längre istället för att blogga, hehe.
Har precis käkat frulle & gjort mig klar för en dag på stan. Ska inhandla lite grejer inför resan, bland annat solskydd.
Jag vill köpa en minidator också, men har ingen bil idag så kan inte åka ut på solbacken och titta. Suck.
Får se om jag får mig dit på något annat sätt, vore ju helt klart kul om jag fick tag på en. Då åker den med till turkiet vill jag looova=)

Nej, nu ska jag ta mitt pick&pack och bege mig mot bussen. Skriver ikväll=) pusss!


vill haaaa..


Gissa ögonen!



Hahaha, ögonpar nr 6 är helt klart mina favoriter.
Kom igen och gissa nurå!?!?!?!


030509

Tänkte lägga ut lite bilder från igårkväll, men packningen tog upp alldeles för mycket tid. Så nu hinner jag inte tyvärr, men jag ska försöka komma ihåg att göra det senare. Kanske imorgon kväll!? På tal om imorgon så åker jag hem till sverige då, vet inte om jag har berättat det för er ? Men så är det iallafall. Då hinner jag vara hemma en dag och fixa allt innan jag reser vidare på onsdag. Blir mindre stress på det sättet=)

Nu ska jag & andreas fara ut och äta någonstans och sen spendera kvällen tillsammans.
Vi hörs när jag kommer hem imorgon troligtvis=) puss!

Gårdagens partyoutfit



♦  oversize linne från cheap monday
♦  lacktights från gt
♦  skor & lackväska från monki
♦  halsband från hm
+ massa, massa armband



Håller på för fullt med packningen. Men måste erkänna att det inte går alltför fort framåt. Har alldeles, alldeles för lite plats i mina väskor för att rymma allt. Vet inte riktigt hur & var jag ska börja. Och vad jag ska lämna till senare.
Det är så tråkigt, tråkigt,tråkigt. Jag vill inte. Men jag måste!
Nu.

Dagens shopping!





Kunde inte bestämma mig vilken bikini som skulle få följa med hem, så det slutade med båda två. Tänkte att det inte skulle vara en så vacker syn med en chockrosa bikini till en röd kropp, som jag säkert lär få det första dagarna i turkiet, haha. Så får nog använda den när jag har blivit lite brunare.. Fast just nu var det tydligen rätt dåligt väder därborta, pratade med sandra & hon sa att det var mulet & småkallt idag. Lät inte alls bra! Så får hoppas att solen hittar dit samtidigt som jag så man får lite färg iallafall=D

Gick iallafall in på bianco senare för att kika om dom hade några sandaler, men mina ögon fastnade på något helt annat. När jag såg skorna höga som tusan + nitar all over blev det kärlek vid första ögonkastet. Svooosch sa det och jag var fast. ♥
Glad som tusan gick vi vidare på sandaljakt till dinsko där jag hittade de bruna gladiatorsandalerna med nitar som också fick följa med hem. Asfräscht till bruna ben nu i sommar ju!!

Ikväll ska vi kanske följa med på en fest hos någon kille som heter trygve. (Vilket namn haha) Blir säkert skoj även om jag inte tänkte dricka någon alkohol. JA, du hörde ;)
Skriver imorgon, pussss!

Shopping!



Fick med mig några påsar hem från stan idag. Och jag är grymt nöjd måste jag säga.
Kan ni gissa vad det är ? ;)


Mot stan

Jajemän, nu ger jag mig ut på bikini & sandal-jakt och sanna hänger självklart med. Hoppas jag hittar någon fin sommarklänning att ta med till utlandet också.
Lite senare idag har vi bokat ett spinningpass, så vi hörs kanske efter det=) Puss!


1 maj

När jag gick ut imorse kändes det som att sommaren hade anlänt! Jättevarmt i luften & inte ett moln på himlen. Jag, sanna & andreas gick ner till hamnen och tog det lugnt i solen ett tag. Sen kom molnen och då var det inte lika roligt längre, även om det fortfarande var & är jättevarmt ute så gick vi hem. Vi tänkte grilla nu ikväll fast den planen gick aldrig av stapeln, tyvärr. Blev gröt till middag istället och det är ju absolut lika gott!? hm..


bild från igåår=)

5 dagar kvar till alanya & stina, du ska bara boka och du ska bara göre nuuuu!

RSS 2.0