Det började redan i tidig ålder.

Stördheten alltså. HAHAHA!





Im in

Steg upp tidigt imorse för att hinna packa en massa till lägenheten innan skolan! Och jag hann faktiskt få med det mesta som jag behöver.
Så nu sitter jag här med en jävla massa grejer som ska upp ur alla miljoners väskor.. Bara att sätta igång innan det bär iväg på jobbet!
Åhh, det känns så lovely just nu! Kommer verkligen trivas här :D:D:D:D::D



Ibland har man flyt..

Jag är ungefär VÄRLDENS GLADASTE person just nu!! Fick veta idag att jag får hyra min kompis systers möblerade lägenhet i någon månad/månader. Det är bara att packa kläderna och flytta in, and I will do it tomorrow! Det är så perfekt att det inte kan vara sant!! :)

old school

Igår kunde jag verkligen inte somna och jag tror inte jag somnade föränn efter halv 4 inatt, otroligt störande. Och dessutom drömde jag världens skummaste drömmar om dansande indier bland annat, haha!
Så därför sov jag ganska länge idag och har faktiskt just ätit frukost ;P Sen har jag roat mig med att försöka leta reda på en massa gamla bilder. Eftersom alla mina oldies-bilder finns på min gamla dator.
Här kommer lite pics från gymnasietiden som jag hittade:












Idag ska jag plugga lite naturkunskap och sen blir det jobb!
Ciao!


Hittade lite fler bilder som skräpade runt på nätet..


Killar, tjuvläser ni mina sms? :P






Råttatouille

Eftersom det är söndag=slappardag så bestämde sig jag och Sanna för att hyra film tillsammans. Råttatouille kändes självklar för oss båda så den fick det bli. Efter ett x-antal försök, 3 dvd-spelarbyten och ett husbyte så fick vi tillslut igång filmen, pjuh! Den handlade om den där lilla musen som är mästerkock, ni vet ;P Var väl inte den bästa filmen jag har sett men helt okey var den. Ett + för att råttan var så söt ;) Titta bara vilken charmknutte ;P


One night in Båtvik

Håll i hatten, vilket blåsväder vi har idag! Jag och byskebrudarna har varit och käkat bakismat på Bianco. Kan ni gissa vad jag åt? Kebabtallrik såklart. Dom har lätt den godaste skräpmaten i världen här i Byske! Sen har vi lekt boven & gänget och hängt runt på samhället haha.

Igår blev det så att vi for till festen i Båtvik. När vi kom så var det inget som helst ös, men vi styrde igång det där och det blev en supertrevlig kväll ;) Benny och hans band spelade också, grymt bra är dom! Kvällen avslutades som på ett mellanstadiedisco med pardans haha!
Klockan bara gick och gick så vi glömde helt enkelt bort att vi hade tänkt åka till stan, men vad gjorde det?! :)



Kusinerna och en utböling


haha, öhm okej?








Saturday night



Nu sätter partyt snart igång. Lite oklart än vart det blir, Båtvik eller Skellefteå? eller bäst av allt-BÅDA!
Vi får se helt enkelt :)
Hoppas på en bra kväll i alla fall, pussar!



Musikblogg


Leona Lewis-Forgive me

Bildbomb!!


"we love the pälsmössa"







Yes, im in the band!!



Lite alkisvarning här kanske?







Världens sötaste par!




New.



Och även lacktights, men dom var inte så fotogeniska ;)

GODMORGON VÄRLDEN

Vaknade för ett litet tag sen bara och jag lever i alla fall. Kamera, mobil och pengar hade jag med mig hem också, var nära att förlora det igen men hade lite mer tur den här gången. Förfesten hos min gamla barndomsvän Sofia var superkul, vi har så himla många härliga minnen tillsammans!
Utgång blev det också, på station 8 och jag hade faktiskt riktigt skoj där också. Massor av daaans och det gillas ;)
Min röst däremot mår inte så bra. Igår kväll kunde jag knappt få ut ett ljud, så hes var jag. Och idag är det inte så mycket bättre.
En promenad med Linda blir det nu, sen dusch och ladda om för vad kvällen har att erbjuda - inte så oväntat ännu en fest! Känns dock inte så peppande just för tillfället men...

Lägger upp lite bilder från kvällen senare idag. Ciao!


PEACE!

Jag som har blivit en liten nattdatannörd tycker att det är astrist att inga bloggar som jag läser uppdateras på natten! Antagligen för att alla sover men...

Vet ni vad det är för dag idag? Jooo, löningsdags + PARTY!! :D Kan inte bli så mycket bättre!

HAHAHHA, en friiiiiiiiisk bild på mig från 18-års tiden!! Tagen på Station 8, där vi ska rocka loss imorrn eller jag menar ikväll också!! Vad hände med håret riktigt?!

Torsdag

Jag sitter och trycker mandariner/clementiner/satsumas eller vad fasen det nu heter? Såna där gula, sura iaf, tycker dom är godast haha, well, nog om det :P
Idag har jag och Mimmi varit på stan och försökt leta lite partykläder till i helgen. Redan innan sa jag att jag ville hitta en kjol med en lång dragkedja och det hittade jag faktiskt tillslut, lite oväntat på Lindex barnavdelning, sen hittade jag även en fin, blå skjorta från H&Ms herravdelning och en lila kuvertväska från Åhlens! Inte så mycket partykläder alltså. Men jag tror jag har lite kläd-ideér som kan funka i helgen ändå! För troligen kommer det bli 2-dagars och jag är SÅ peppad på det!!!
Och förresten vart har affären DORIS flyttat?? 

Nu börjar Topmodel om!
Kisses


The first



Twiggy. I like this.

Musikblogg


Neyo - Miss Independent


NU: Topmodel
Hur i helsike kan man fortfarande tycka att det är så bra efter alla 10 säsonger? :P

Höst




Var ute på en liten prommis med Tindra och oj så höstigt det har blivit ute. Kolla bara på bladen på alla träd. Så vackert! Kameran fick följa med, ja det ser ni ju här uppe.
Annars då? Jo, jag mår lite bättre faktiskt. Fick något cpryck idag och städade hela garderoben. Rensade bort sommarkläder & allt annat som jag inte använder, så nu har jag helt plötsligt lite plats för nya höstkläder. Lallalllaalaa :)

Musikblogg


The Script-The Man Who Can´t Be Moved

I brist på annat

Ja, en sån där dagens med sämst kvalla och inte var den från idag heller. Nej, lördagsoutfiten har vi här.


Och tjejer, jag varnar er att bära spets haha ;O

Måste bli frisk innan helgen!!

Känner mig fortfarande inte frisk, tror nästan jag har åkt på feber också. Men var ändå på nk-kursen idag. Jag vill inte missa så mycket mer än dom 4 lektionerna jag missade när jag var utomlands.
Sen gick jag förbi på Subway och träffade John. Jag fick välja mellan alla extratider som inte redan var insatta på schemat och det blev ändå rätt mycket jobb, fast rätt dåliga tider också. Kvällar och helger, yeah! Men som sagt, bättre än inget jobb alls ;)

Tänkte inte gå på stan men det blev så ändå :P Hittade lite onödigt haha...


H&M 49,50kr


Bikbok 129kr


Oversize tischa+långärmad top, Bikbok 99kr/st

Och dessa SKOR! I love them!


Sjukling

Mitt huvud känns stort som en ballong, min näsa rinner, lock i öronen och absolut ingen ork- det är läget idag. Mår inge vidare alltså.
Men har faktiskt en massa Gossip Girl avsnitt osedda som tur är. Det gör det i alla fall lite roligare att vara sjuk.

Har inte så stor lust att blogga när jag mår såhär, men förhoppningsvis mår jag lite bättre imorgon och är då tillbaka med nya krafter! ;) 
Kramar!

Sundaaay

Jag är trött. Inte bakis-trött (blev nykter utgång igår istället & det var kul) utan sovitalldelesförlite-trött! Så nu har jag tänkt slänga mig i soffan med chipsskålen och se på Gossip-girl & sen stanna där resten av kvällen ungefär. Men först måste jag rensa undan alla kläder som ligger i vägen,
suck.

Ändrade planer

Jag hade lovat att vara chaffis idag till mina föräldrar bland annat och köra dom 5 mil till nån jäkla middag. Men nu är det så att jag har fått lita andra planer för kvällen, tjejkväll & utgång rättare sagt! Så nu ska jag börja köra dom där milen igen och tjata på dom att komma hem lite tidigare så att jag kan fara så snabbt som möjligt! Får väl svepa i mig sprit där kring halv elva tiden hahah. Men det ska väl gå ;)
Öj, vi ses ute! Pussss


GoJane






Banan&mjölk, hihihiii<3<3

Ihopplock

Duuu, jag har ju typ fått lite jobb nuråååå så nu kan jag nog följa till el stockholmo  :D::D

LINDA säger:

alltså sthlm by night...DÅÅÅLIGT hahaah fyfan..alla btats på stureplan ojojojj man kan inte göra anne än skratta HAHA..men kul är det

LINDA säger:

bara det att bo där drar på stålarana ..synd attman intekänner någon man kan bo hos där under en helg..känner du någon?
men du..ananrs kan vi ju kanske bara dra en sthlm över en dag..haha från morgon till kväll..vi vill ju ändpå på samma ställen du & jag så hahaha det skulle ändå gå
Carro säger:

eller så drar vi bara till umeå en helg

& typ går ut på corona eller x3m inte lika koolt men vadå

Carro säger:

dom har då mkt fler affärer än skellet iaf


 

LINDA säger:

elelr sudsvall& monki hahaha

Carro säger:

haha, jaaa, why not fast där känner jag då ingen..gör du?

Carro säger:

eller varför inte uppsala igen haha


varför har vi inga kontakter uite i världen linda???

Carro säger:

HAHAH

Carro säger:

det här sög ju

LINDA säger:

JAVET!

LINDA säger:

haha

LINDA säger:

vi sätter oss bara på ett tåg & luffarigenom europas alla huvudstäder..fAN så nice!!

LINDA säger:

lära känna allt & alla

Carro säger:

Haha, jag är så jävla på ::


 


What a day :)

HAR MITT VANLIGA MOBILNUMMER NU IGEN!!
Fast inga nummer så skriv gärna ett sms med ditt nummer till 0730822965.

Jag och Malin har haft en helbra dag i stan idag. Blev ingen shopping för någon av oss, vilket känns mycket bra för mig iaf ;) Vi gick knappt i några affärer ens. Satt på Waynes i flera timmar kändes det som och hade jättetrevligt, sen skulle Malin klippa sig och då satt jag och läste en massa olika tidningar. Allt från Elle till Damernas värld haha :P Men det var mysigt.

Sen gick vi och åt på Subway faktiskt, första gången sen jag slutade jobba där vilket var ett bra tag sen nu. Och första gången överhuvudtaget för Malin. John "the manager" snackade lite med mig och frågade om jag vill börja jobba extra. Och eftersom jag inte har något jobb så vill jag självklart göra det! Det får duga tills vidare helt enkelt. Ska dit igen på tisdag och bestämma vilka tider jag vill jobba. Känns sååå bra! Nu slipper jag ju skriva om mitt cv osv ;)

Vi bestämde oss också för att gå på bio & se Patrik 1,5 som handlar om två bögar som av misstag adopterar en 15 årig kriminell pöjk. Så jävla bra den var tycker jag, man både skrattade och grät. Det hände grejer hela tiden så den blev aldrig tråkig på något sätt. Den rekommenderas, för dom som inte har bögfobi då vill säga ;)


Malin blir fin i håret =)

Patrik 1,5 - Se den!!

Jag spetsade till det idag

Mamma & pappa har fest & pappa vill bjuda mig på vin, öl, sprit, drinkar, cider... you name it! Så kanske ska gå ner och ta ett glas eller två med gamlingarna. Skål dårå. Puss!

Godmorgon allihopa

Fredag idag då, nu IGEN! Tusan vad veckorna flyger iväg fort. Nästa vecka, då måste jag ta tag i det där jädra jobbsökandet.. Hoppas jag får jobb snabbt som bara den, så jag slipper kämpa, eller värst av allt gå med i arbetsförmedlingen...
Ska börja göra mig iordning nu för en dag med Malin på stan, vi tänkte ta en fika tillsammans och eventuellt lite shopping. Inför kvällen har jag inga planer än så länge, så får se vad som dyker upp :)
Hörs senare idag, puss!


Myselikoftisi



Köpte den här supermysiga saken idag. På rea dessutom för cirkus 90 svenska riksdaler, inte så dåligt I must say.

Just like that




Har just käkat middag, normal middag-ingen melon. Gudarns så gott det var. Ska tipsa er att inte äta något som bara innehåller vatten en hel dag, man mår inte bra av det! För ja, melon innehåller faktiskt 99% vatten fick jag veta idag på nk-lektionen. Min blåsa är normalt ungefär minimal och igår var jag på toa cirka varannan minut, haha :P
Men nu, äntligen har vi lämnat kemin (förutom provet)!!

I really do miss you.

Helt klart min favoritscen i The Hills. Så jävla klockren replik!


Hårresa 07-08


2 av höstens trender

Rutiga skjortan


Skinnbyxan


Meloner i sinne

Idag ska jag utföra en svår Nk-B läxa. Nämligen äta melon hela dagen. Haha, jo du hörde rätt!
Det var så att man fick välja mellan att äta godis, melon eller kött i en hel dag. Inget annat. Och om man verkligen inte ville fick man istället skriva en uppsats om diabetes. Men som sagt så valde jag melon, vilket känns ganska dumt nu, jag kan lova att jag är jättehungrig fastän jag åt ungefär nyss och känner mig yr så fort jag rör på mig typ. Men jag ska klara detta, i alla fall till ikväll, jag är ju en kämpe!
Min favoritmelon är faktiskt den traditionella vattenmelonen. Så det får det bli till middag idag då, yes! 
Min moder kommer nog vara ganska less på mitt eviga tjat idag som låter ungefär såhär; Åååååh, jag är så huuuuuuuungrig.
Men än så länge ler hon bara, ett sånt där fånigt  s k y l l d i g s j ä l v s m i l e. 


Japp, min middag idag då. Ser jag verkligen framemot...

He´s back...

Jag myser framför Tv&Dator i mitt mysiga överkast, fast jag använder det som filt hihi :)
Ett av mina favvoprogram har blivit "Vem kan slå Filip & Fredrik?" Haha, jag älskar tävlingar och dom är så sjukt roliga också, så det är en mucho bra kombination.


Snart borde jag sova, för imorgon blir ingen rolig dag. Meloner ska tuggas.
Natti, puss.


LC-feber



Från Lauren Conrads kollektion.
Enkla, men väldigt fina plagg kan man hitta där. Bland annat dessa 2 söta klänningar i spets som jag mer än gärna skulle vilja bära.


Tjoho, nu kom Sanna med usb-kabeln.







HAHA, så klockren bild, med tanke på alla flaskor som ligger/står bredvid!!



Nikon coolpix s 210

Ja, så här ser den alltså ut, den nya stjärnan (förhoppningsvis) i familjen.


flagnar.

M i n  h u d  v i l l  i n t e  s i t t a  k v a r.
10 liter hudlotion borde hjälpa..



Right now

Skumbad med levande doftljus. Läxan skjuter jag upp till imorgon.



Helluu

Dålig uppdatering, jag vet! Men har inte haft tillgång till internet föränn nu.
Festen i lördags var helt okej, började med att vi for till folkets park(?) i Drängsmark. Där var det inte så mycket ös men lite bugg hanns med i alla fall haha :) Vi blev så jävla sugna på chips + att det inte var världens roligaste fest som sagt, så vi fixade skjuts in till stan, åt lite chips och gick sedan ut på O´learys. Kvällen avslutades inte så oväntat på Max.
Jag impulsköpte en kamera också, en rosa fick det bli till och med. Fast tyvärr glömde jag usb-kabeln & det hos Sanna så kan inte lägga in några bilder föränn jag hämtat det. Får väl bli imorgon eller något sånt.

Igår var jag med Sanna & Lalla hela dagen, vi satt mest och slappade framför TVn och gjorde sånt som man gör på söndagar :)

mys.

Måste ta tag i den där Nk-läxan som jag inte fattar ett skit av också...

Det skålar vi för!

Lördag idag då, yeyy! Ska bara få i mig lite sen frukost och sen åka in till stan, (som vanligt :P) och möta upp Sanna & hennes vän Jessica.
Ska försöka hitta en ny kamera, för jag saknar min gamla så mycket. Känner att det är något som är värt att spendera pengar på, fastän jag egentligen borde spara.. För väl försöka hitta någon som är någorlunda billig denna gång ;P
Sen blir det nog ett besök på glashuset också för ikväll vankas det fest!


Jag&syster on that boattrip



Svalkar oss i det jätteklara & väldigt varma vattnet.



Haha, jag var inte beredd på den bilden.
Men vi satt mest här fram på en "planka" där det svalkade som mest, och dinglade med benen.



Black+Lace

   

Är riktigt svårt att få någon bra bild på kläderna, men man ser ju ungefär hur det ska se ut iaf..(?)

Nu ska jag städa lite i mitt rum, innan det börjar se ut som ett bombnedslag igen. Kiss&hug!

Fredag

Kom nyss hem från Skell, där jag har varit idag för att hämta mitt minneskort till mobilen. Egentligen skulle det följa med ett 1gb, men jag fick 2gb istället. Jag log, tackade och tog emot! ;)
Blev en liten runda på stan också. Hittade en höstkappa och var tvungen att köpa den, fastän jag redan har en liknande. Men den var verkligen jättefin. Hittade lite annat också. Bilder kommer nog senare.

Nu är maten klar, lasagne muuums
Hörs snart! Puss

jetlag

Jag är så mätt just nu, efter lektionen idag som förövrigt var jävligt svår att hänga med på, for jag och handlade en massa godsaker som jag var sugen på efter resan och proppade i mig..
Känner att ett träningspass skulle sitta fint imorgon så mycket som jag har
glassat omkring senaste tiden.


 

Mamma och pappa har köpt en ny bil under tiden jag var borta förresten, en silvrig Renault tror jag det var. Ska avgöra imorrn om den är godkänd eller inte :P Måste ju testköra litegrann för att avgöra, men utseendemässigt så gillar jag den mycket mer än den gamla.
---------------------------------------------------------------------------

Deniz, min bästaste turkvän. I will miss you


Partybilder från Alanya







Det var dom enda jag hade.. :/
Har lite bilder från båtturen också så dom kommer troligtvis upp vid ett senare tillfälle. För nu ska jag se dom nya avsnitten av The Hills :D
Puss på er!

Samsung Soul

Impulsköpte en ny mobil idag när jag åkte förbi stan, tyckte att den här verkade bra och snygg så den fick det bli.
Ska försöka få tillbaka mitt gamla nummer men under tiden har jag 073-8164303, med start imorgon.



Ge mig värmen tillbaka

Nu är jag hemma efter ett lååångt dygn! Har inte sovit sedan 10 igår morse, så är ganska trött..
Fy tusan så kallt det är här, jag håller typ på att frysa bort. Vill tillbaka NU!
Resan gick rätt bra, förutom att bussen jag åkte med till flygplatsen körde på fel sida av vägen och vi höll på att krocka, men annars så flöt det på rätt så bra som sagt.

Jag har börjat tänka på engelska..skitstörande! ;P

Har verkligen inget vettigt att säga, min hjärna hänger inte med just nu riktigt..

En bild från båtturen. SKRATTA INTE!! ;)




sovasovasovasova

Merhaba!

HAlloooj!
Jag och Frida sitter med varsin laptop ute på gatan utanför Picassorestaurangen. Skönt med svenskt tangentbord =)
Idag var jag och Sandra ute på båttur hela dagen,så jävla skönt det var. Liiite mer vind som fläktade iaf.. Jag såg 3 sköldpaddor i vattnet och en var jättestor!!
Jag har skickat lite bilder från Sandras kamera till mig så nu har jag några bilder från resan. Men saknar min kamera som bara den :(
Ska lägga upp dom när jag kommer hem eftersom internet här ute inte går så fort!
Ikväll blir det en lugn kväll för en gångs skull, ingen var speciellt peppad på annat efter allt festande :P
Nu ska jag dricka lite läsk innan jag dör av värmen.

Förresten så har jag färgat håret brunt! Eller grönt....
Puss!

Update:


* Blivit avstulen mobil, kamera och alla pengar jag hade i börsen, ca 750 kronor.
* Sett en vild delfin jattenara stranden.
* Akt i jattestora vagor med madrass och flugit upp pa stranden ett X antal ggr, har ocksa fatt ı mıg en jakla massa liter saltvatten haha :P
* Det ar sjukt mycket drama har!!
* Traffat massa roliga manniskor som vi ocksa har festat med
* Imorgon ska vi aka pa battur, det ar gillat!

Kommer hem pa onsdag, hörs da! Pussar & Kramar!

RSS 2.0