FF

Lördagkväll & snart läggdags! Kom ni ihåg att släcka alla lampor tidigare ikväll? jag och sanna var verkligen inställda på att göra det, men kom inte på det föränn 10 min hade gått, haha. Men seriöst, det var ju riktigt svårt faktiskt, jag råkade då tända några lampor utan att tänka efter. Fast jag måste erkänna att vi hade på tvn..med flit. (Felåt)

Igår efter middagen såg vi en norsk skräckfilm, som inte var så mycket att hänga i julgranen, men det "roliga" var att mördaren dödade en person med en brandsläckare, och efter filmen när vi gick hem i mörkret, så står det en brandsläckare mitt ute på gatan (hur ofta händer det liksom?), så tror ni vi höll på att skita på oss eller?! haha, blev raska steg hemåt efter det vill jag lova.


Kommentarer
Postat av: Hp

Ja, haha vi var fan sämst!Och det med brandvarnarnen var ju ändå lite kusligt ;) hehe

2009-03-29 @ 00:39:53
URL: http://sannahp.blogg.se/
Postat av: SecondhandTorget - Din secondhandbutik nätet!

Har du gamla kläder eller andra saker du vill bli av med?I så fall ska du besöka SecondhandTorget.blogg.se, där erbjuder vi alla, att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben, rummet, lägenhet, garaget!Detta är en otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla saker som, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd. För kan man fynda så är det på SecondhandTorget.Kika under kategorin Annonserings information där står det precis hur du ska gå tillväga för att aonnsera hos oss.Välkommen!

http://secondhandtorget.blogg.se

2009-03-29 @ 00:47:29
URL: http://secondhandtorget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0