Ons-Sön

Eftersom jag inte har uppdaterat så bra i veckan tänkte jag bara skriva några rader om vad jag har pysslat med sen sist!

Ons: jobb 7-16
åkte direkt till luleå efter jobbet för lite shopping & drog sen förbi kallax flygplats för att hämta upp två förkylda nigros, min mor & far. Eftersom jag både skjutsade & hämtade fick jag naomi campbells parfym som tack! TACK!
Inhandlade även en 2-dagars stadsfestenbiljett!

Tor: jobb 7-16
Jag, sanna & malin körde in till skell för att jag & hp skulle ta foton till våra lanternankort, så det kirrade vi. Sen hann jag även med ett köp av en systemkamera (!) och några tusen rök med på köpet.
Senare på kvällen drack vi någon cider var & gick ut på calles där det var rätt folktomt jämfört med ute på stan där det vimlade av studenter. Men vi hade det väldigt trevligt ändå=)

Fre: jobb 7-16 och det var faktiskt inte så väldans tungt att kliva upp trots lite sömn!
efter jobbet åkte jag in till stan och var med kusinen, vilket ni redan vet!

Lör: jobb 10-15 på subway och det kändes verkligen som att jag aldrig ens hade slutat där. Allt flöt på och jag tror aldrig, aldrig jag kommer glömma hur man gör en subwaymacka, haha!
Efter jobbet blev det lite shopping och sen drog jag vidare till stina där jag och hon gjorde oss klara för P A R T Y !
Lina fyller 22 år på onsdag så det var hon som stod för festen. Var extra kul att träffa karro, linn & challe också som har kommit hem för att stanna över sommaren! Trots att vi inte har träffats på superlänge så kändes det som att vi aldrig har varit ifrån varandra på något konstigt sätt..

Sön: Vaknade 12 trött & hungrig som ett as, käkade på korvgubben, shoppade någon timme, hyrde sen film & åt massa onyttigheter med två underbaringar!


..hmm, jag tror jag måste sluta shoppa?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0