har ni tänt ljus nr 1?

m å s t e  v ä n d a  t i l l b a k a  d y g n e t, känner jag efter att precis ha käkat "lunch".
Idag har jag riktigt tråkigt. Har varit ute på en lång promenad till och med. Ville fara och spela bowling eller nått annat kul men ingen orkade/hann så funderar på att gå och joina sanna och lalla som ska se film istället, men det är ju så långt ända bort till mb, och min cykel står i stan så jag måste gå & då är frågan om jag orkar. ORKA liksom?!?!
Men samtidigt orkar jag inte att ha såhär tråkigt heller. Åhhhhhhh, det är så synd om mig.
Kanske går och hälsar på stina på preem istället, det är en bra idé och nära är det ju. Ja, nära och bra. Det kör vi på.

sovajobbasovajobba

Hej! Ursäktar om ni tycker jag har uppdaterat dåligt. Men igår jobbade jag ju natt som sagt, kom hem vid 5-tiden, ställde väckaren på 15.00 (friskt?) och vaknade ungefär då också. Sen var det bara gör sig klar och fara på jobbet igen. Jobbade ända från 16-03 och var sjukt mycket att göra så jag har ungefär stressat i 11 timmar, men det gick ändå mucho bra. Fick en liten extra belöning också som var väldigt, väldigt gulligt. Tack!
Jag vet inte vad jag ska skriva för jag är så trött och mina ögon hänger nere vid hakan samtidigt som jag inte har någon känsel i kroppen. Typ. Så jag ger mig nu. Hörs imorgon hopefully & förresten nästa helg är det jag som rockar i stan. Visst är ni på? Godnatt.




harryyyy

Jag har på mig strumpbyxor+långkalsonger+jeans, två tunna långärmade och en huvtröja ovanpå det och ändå fryser jag. Då förstår ni hur kallt jag har i lägenheten, brrrrr!!!!
Har varit på stan och gjort lite ärenden idag, annars har det inte hänt så mycket. Nu ska jag typ lägga mig under täcket och se harry potter 2. Såg ettan inatt också. För det är nämligen så att jag och en kompis ska se alla filmerna tillsammans men tänkte börja på trean så därför ser jag dom två första själv för att komma ihåg vad tusan det var som hände. Och shit så liten harryp är i ettan, sikken sötnos med runda glajjer och allt haha.


det här var typ det sjukaste


nyttnyttnytt


stickat från veromoda & playsuit från cubus.


nattlinne cubus


mössa cubus


smycken från gt

Och det viktigaste av allt:

tandborste från ica. haha


Today:

Haft en jättemysig dag idag. Bortsett från allt extra jobb med tvätten!! Och joo, nog fan blev det kebabbbb. Inte tråkig mat, inte smal mat. Sen blev det ju fika på wayne´s med brudarna också. Inte tråkigt fika, inte smalt fika, inte tråkiga tjejer. Det är i sin ordning så att säga. Cubus hade ju öppet till 21.00 också så blev lite kvällsshopping som jag kan visa er sen. Jag, sanna och carro köpte likadana nattlinnen så vi ska nog styra upp ett "pyjamasparty" haha. Och nej vakten, du är inte bjuden!
Snart blir det nog sängen, och måste försöka sova länge imorgon så jag orkar med nattjobbandet i helgen.


(klickbara)
hemliglinda, carro med chailatten större än hon själv och sanna som visar upp sin nya mascara för jb.


jag och linda busar på cubus.


271108

Råkade visst missa naturkunskapen idag, hade glömt bort att jag hade tvättid så jag skulle aldrig ha hunnit dit i tid. Men hann iallafall tvätta och eftersom jäveln innan mig har kvar sina kläder i torkrummet var jag tvungen att ta mina till lägenheten. Så nu hänger det kläder överallt här inne. Tur att jag är påhittig så att jag hittade ställen att hänga dom på iallafall, haha.

Lite senare ska jag möta upp sanna och äta middag på dallas. Kebebtallrik ofcourse ;) Sen ska vi möta upp lite fler brudar och ta en mysig fika på waynes.


Twilight

Kom just hem från en heldag på stan. Gick först på en liten shoppingrunda med stina och malin, hittade bara en mössa, orkade inte kolla så noga heller. Stina var väl inte heller på hugget direkt så vi gick på waynes och åt istället. Sen jobbade jag några ynka timmar innan jag mötte upp stina igen för bio. Vi såg twilight som alla har talat så gott om, och den var verkligen SÅ BRA, så fängslande att jag inte ens kunde gå och kissa (haha) eller slita ögonen från filmen en sekund! Skulle verkligen kunna se den igen. I loved it.


Right vs left brain

Nu har jag vilat ett tag, piggare blev jag väl inte. Men lite mat i magen kanske gör susen. Ni måste gå in och kolla det här, där man kollar vilken hjärnhalva som styr mest i din hjärna. Många har säker gjort det redan och tycker jag är jätte-efter haha, men iallafall. Jag är extremt höger, men jag gav mig sjuttsiken inte- jag skulle se att den kunde röra sig åt andra hållet. Och efter kanske 15 minuters stirrande på den där bruden, bytte hon håll. Och sen kunde jag byta flera gånger.
Är det bara jag som tycker att det är sjukt coolt? jag fattar verkligen inte hur det hela går till. Förklaring nån?

$$$$

Idag är det lööön, äntligen. Tror jag har varit fattigast i sverige den förra månaden eftersom jag fick 500 spänn i lön då. Inte mycket att hurra för. Men nu är det andra bullar och imorgon börjar julklappsjakten...
Har inte sovit mycket inatt, kanske 3 timmar max efter att ha sett filmen the illusionist som förövrigt var väldans bra och kikat runt på roliga sidor på nätet med micke & jonte. Ska lägga ut en sjuk grej här sen som vi hittade, men först ska jag försöka sova lite. Godnatt, typ.

kylan

Min lägenhet är askall så det känns inte alls peppande att krypa ut ur täcket och göra mig klar för jobbet. Känns inte heller peppande att gå ut i det här vädret. SNÖSTORM. Eller jag har inte kikat ut genom fönstret, men efter att ha läst massa bloggar och hör hur mycket det blåser så antar jag att det är det. Hoppas, hoppas att det går cykla iallafall. Annars ska jag ringa min personlige chaufför Jo-natan som får komma och hämta mig och sen skjutsa hem mig efter jobbet igen haha.

På tal om ingenting, jag vill se twilight på bio nu!!


önskar att det kändes sådär peppande att gå ut idag.

Who told you that i ate my grandma?


HEJ JAG HETER KAKAN



VAD HETER DU?

OKEJ, nu tar vi det hela från början

med bilder.


BLOGGARTAGEN, jajemäään.


Vi gick alltså till förfesten och det gick ändå helt OK. Var inte lika kallt ute efter några cider. HAHA


carro var het på gröten?!


ALL IN





JA, vi gillar varann och JA vi gillar att vara med på bild.


Johanna var skitsnygg i håret!!


Haha, hur mår vi här då?
JOMEN ge mig en shot så kööör vi!!


näää, god var den iallafall inte!
OCH där tar mina bilder slut för kvällen. Så något mer avslöjar jag inte.
Nu ska jag återgå till mina riesen. Puss.

Alltså, alltså igåååår

OK, förlåt stina. Bara för att du inte har något annat liv än att läsa min blogg haha ;)
Men vissa har faktiskt slavat på jobbet hela dagen med 120000 pers i timmen och jobbat övertid i 3 timmar. SÅ jag har faktiskt inte haft tid att blogga idag. Och har inte så mycket att säga om gårkvällen förutom att förfesten var underbart rolig. Sen kan jag också tillägga att man aldrig ska gå i snöoväder i "skogen" i skyhöga klackar. Inte en bra kombination. Mina knän har fått sina märken om man säger så hahah.
Bara för att jag vet att stina slutar jobba klockan 22 så postar jag det här inlägget nu utan bilder. Så kommer snart ett inlägg med det. Håll utkik :)

HEHEHEJ

Som linda säger: ORKA BLOGGA nu!
Cuben är slut, minttun däremot är bara barnet. Den tar vi med oss på den långa vägen i snön mot brräää. Vi diggar kat de luna(IN THE END mm) och lady gaga hååååååååårt!! Hade visst glömt att jag jobbar imorrn, men det kommer gå finfint hursomhelst. NU KÖÖÖR VI med lila nagellack och allt. Inget kan gå fel! PUSSSSS

btw. förlåt linda om jag förstörde mellan dig och BL HEHEHHE.


JADAAAA

Ikväll känns det som att hela stan är i festartagen, även jag. Man kan ju inte vara annat än peppad, eller hur?
Jag tänkte iaf köra på min nya leopard(?)-klänning. Men känner mig inte helt bekväm i den än, så får bli en kjol över också. Ni kanske får se en outfit-bild senare.
Snart kommer Linda hit så ska vi fixa iordning oss lite och sen drar vi vidare till Johanna på förfest innan vi går ut på folkparken. 700 personer har köpt förköp så det kommer nog bli öööös. Hoppas det. Sen är det ju lazee på ballen också så får se om man hinner dit en sväng också.
Jag har just öppnat en iskall cube och fixat lite middag. Sen blir det ännu mer alkoläsk och en massa minttushottande. Nu kör vi så det ryker.
Hoppas alla får en underbar kväll! Kisses.

Beyonce-Halo

HAHhaha, jag glömde visst mobben på jobbet, på jobbet där vi dansar limbo! NU KAN INGEN FÖRSTÖRA MIN SKÖNHETSSÖMN!! :D Ska sova ända till klockan är FESTTTT!! Godnatt.


Trashade jeans

Äntligen får jag sätta mig ner i lugn och ro, ja för någon timme iaf. Idag har jag stressat runt hela dagen, varför vet jag inte eftersom jag inte haft bråttom till något direkt. For på stan en sväng efter att jag vaknat. Skulle köpa hårfärg, som jag också gjorde + en klänning som jag inte kan förstå själv att jag köpte. Har alltid hatat djurmönstrat - zebra, tiger, ja, you name it. Men även jag kan förändras och nu hittade jag en sån klänning som faktiskt var riktigt het om jag får säga det själv. Dock var det enda som fanna kvar storlek 34 och jag har vanligtvis 36 så den sitter jäklarns tight. Kanske inviger jag den imorgon.
Well well, har även varit och tränat lite afropowerdaaance. Kul men svettigt! 

Ni vet ju att istället för att plugga för någon dag sen, så klippte jag mig själv istället. Det var inte det ända jag gjorde för att slippa plugget... Klippte/rev även sönder ett par stentvättade jeans. Resultatet av det ser ni här. Dock sämst kvalla på den här bilden. Men blev ändå rätt nöjd. Man kanske borde ha prov oftare så min kreativa sida kommer fram haha ;)
 

Nee, hörrni nu ska jag käka lite middag och sen kika på idol möjligtvis och bara chilla innan jag börjar jobba klockan 23.00. Vi hörs! Kramar.


The pieces dont fit anymore



Ganska fascinerande att musik överhuvudtaget & olika låtar kan föra minnet tillbaka till vissa känslor och minnen man upplevde förut. Den här låten av James Morrisson är verkligen en sån låt.
Det är en gammal favorit från min sida och även om texten är ganska sorglig så är låten väldigt u n d e r b a r ändå.
Och med det säger jag godnatt.

New heels, high heels.

Var på stan med stina idag efter provet. Känns som att det var år sen jag gick och shoppade. Gick in på wedins, det första vi gjorde. Utförsäljning på alla skor 20-50% rabatt eller vad det nu var. Jag var peppad till tusen.
Hade redan spanat in dom här förut men tyckte då att dom var waaay to höga för mig. Men jag var ändå tvungen att testa dom iallafall och dom satt perfekt. Hur snygga som helst. Sen så var det halva priset på dom också, så för 249 riksdaler fick dom bli mina. Kunde inte hålla mig...
Hittade ett till par också men stina och min börs/samvete stoppade mig. Kanske finns dom kvar på tisdag, den efterlängtade löningstisdagen. Då, kanske då, köper jag dom.
Fyndade även lite smycken och en t-shirt. Kanske kommer det bilder på det också sen.


LOVE! (Ännu snyggare i verkligheten dock.)

Här pratar vi om en helt "vanlig" person!!!

linda säger:
alltså egentligen borde vi ju dricka ovanlig, för då blir du ju vanlig

för om vi dricker vanlig blir jag ju ovanlig..VAD ÄR DÅ VÄRRE!!?

en ovanlig linda eller en ovanlig carro? HAHAHHA

Jag: fattar intttt???


linda säger:
ja för in jag dricker vanlig blir jag ovanlig och oj du dricker ovanlig blir du vanlig för du är redan ovanlig och jag är redan vanlig HAHAHAHAHA

EN HELT VANLIG LINDA.D


Lugg-bild

Steg upp 9 idag. Shit alltså, rekordtidigt sen några veckor ivf tror jag minsann.. Idag måste jag pluggapluggaplugga innan provet 14.10.

snabbtog en bild på luggen också, eftersom mimmi ville se. Och vad gör man inte för sina bloggläsare ;)
Det bästa är att man kan byta frisyr när som helst, bara att dra den åt sidan eller dela den i mitten. Allt blir fint tycker jag.


Samesongdifferentway

schöööön=)

 

Scissorhands

jag tog till saxen.. blev en lugg. WOOPS!

181108

Tisdag idag. Jag gillar tisdagar, vet inte varför riktigt men det kan nog ha lite att göra med att det kommer ut ett nytt the hills avsnitt, he he he.  Och sen så är man ju en dag närmare helg och det är ju inte helt fel, för på lördag så smäller det. Då kör vi så det rykeee(ns)rrr ohyeah. Idag har jag jobbat all day long och sen avslutat med ett aerobicspass vilket jag inte var så motiverad till. Men tur att jag ändå for dit för jag blev faktiskt positivt överraskad.
Nu ska jag sätta igång och läsa på sida 71 i nk-boken, sen ska jag fortsätta läsa och efter det fortsätta läsa ännu lite till och lite till, aa ända tills jag kommer till sida 138. Är ju bara drygt 60 sidor så det klarar jag ju lätt?!?

Life is great just nu, förutom att jag saknar min bästis! Inte så konstigt kanske med tanke på att vi var med varandra jämt förut.
Ett utdrag ur Karros blogg: "Seriöst Carro, att vi inte har blivit less på varandra eller blivit ovänner är ju faktiskt en bedrift, må jag säga! Vi jobbar tillsammans, dansar tillsammans och umgås på helgerna och ofta på kvällarna efter dansen också.. 24-7 så att säga! Men jag gillar det" 
Snart ses vi igen iallafall och då har vi mycket att ta igen. Längtar!

Tror inte vi kan ha tråkigt tillsammans gumman! ;)

PS. Nu har jag gjort upp en super-plan på mitt liv inom de närmsta åren också. KINGGG om det blir som jag har tänkt mig nu!

Nu ska jag dra mig tillbaka från datorn och direkt in på sida 71. Hejdådådådå!

älskat/saknat

D A N S D A N S D A N S D A N S D A N S D A N S D A N S D A N S D A N S D A N S






bloggkoll

Jajemän, nu har jag fixat en länk alldeles själv (wow) så att ni som läser ska kunna följa min blogg med bloggkoll om ni använder det. Enkelt och bra tycker jag. Kolla under länkar lite längre ner på sidan så hittar ni.
Idag har jag bara gjort tråkiga saker som att diska och tvätta. Men sånna dagar är väl bra på sitt sätt antar jag. Nu ska jag kila till jobbet. Herrå.

Några bilder från gårdagen.


Värd"paret" & julia t.v & sen har vi sandra, hippiecarro, frida och moa.


inte konstigt att hon nästan bröt näsan när hon håller på sådär.. haha


söta hanna & emelie.

hehehe

Jag skojade bara med er, klart jag inte ska sluta blogga bara för det, och snacka skit kan jag också göra hur mycket jag vill - inte för att jag brukar göra det.. men om jag någon dag får lust! Det är ju trots allt min blogg och jag skriver det jag vill och känner för.

Igår var jag inte så smart när jag valde lacktights att cykla i ända bort till anderstorp! HÖLL PÅ ATT FRYSA IHJÄL! Och inte gjorde det saken bättre att jag verkligen inte hittar där. Det är väl hyffsat lätt att hitta till gatan, men sen ser ju alla hus likadana ut och det är omöjligt att hitta rätt nummer. Vet inte hur många gånger jag har gått vilse där haha.
Sen har jag ju touchscreen på mobben och då kan man INTE trycka på den med vantar, ja ni har säkert hajat att jag frös som tusan nu så ska sluta tjata på om det.
Tillslut fick jag tag på Sandra iallafall som kom och mötte mig på någon parkering i närheten. Väl inne i värmen var det mycket trevligt, massa dans & prat.
Sandra tyckte att jag kunde dricka iallafall en drink, men det tyckte inte jag var en sån bra idé med tanke på att jag skulle iväg och jobba, så jag höll mig till chipsen och nötterna istället.

På jobbet sen gick det bara fint, kom mycket mer folk än på fredagen så det var ju mycket bra! Hoppas ryktet sprider sig så det kommer ÄNNU fler nästa helg.


På vägen hem drog jag på mig alla kläder jag hade med mig och två luvor på huvudet för jag skulle INTE frysa.

jahapp då vare slutbloggat

Min käre mor ringer och säger att hon har hittat till min blogg via favoriter på hennes jobb (JULIAA) + att mina chefer läser.
Tusan, nu kan jag ju inte snacka nån skit på bloggen längre.
Godnatt&hejdå

SNYGGT





Nu drar jag, hejdå!

151108

Vaknade just, har aldrig sovit så här länge i hela mitt liv, och det känns ju faktiskt helt fel att vakna när det är mörkt ute redan. Men att jobba natt var faktiskt jättekul - inga spyor eller slagsmål. Hoppas det kommer mer folk ikväll bara. Jag fick springa runt på stan ett tag och leka turk, ni vet inkastare haha. Tror jag fick några fler att komma iallafall och det är ju huvudsaken. Nu ska jag äta lite frukost/middag och sen ska jag fara på atorp ett tag på min systers inflyttningsfest innan jag börjar jobba igen klockan 23.00. Höres, synes.














Bara för att göra det hela lite "roligare" så slänger jag in en bild från pdol i år också.

Helgplaner.

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, ända sen vi vaknade kring halv två (haha, var vakna seent) tills nu. Så nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen och titta på film.
Imorgon innebär det ju helg för vissa. Men för mig innebär det jobb. And I kinda like it. Ska först jobba 12-16 på dagen för att sedan komma tillbaka vid 23 och jobba till 04. Har även det nattpasset på lördag så för mig blir det inte så mycket rackartyg i helgen. Har inte så mycket planerat annars faktiskt, förutom att jag och malin ska kika på idol imorgon kväll. Mys.




121108

Snart ska jag iväg på stan och fixa lite viktiga grejer. Efter det kommer jag befinna mig på subway i några timmar och sen ska jag försöka få mig iväg på friskvårds och träna lite. Kände inte peppen, meeeen.
Förresten, visst har ni väl hört att subway börjar med nattöppet i helgen, på tiden tycker jag eftersom det varit på tal i ca 125 månader. Vi kommer ha öppet ända till klockan 03.00 för er nattugglor och partyprissar. Inge mer fettande på max nu, ok!



Jag paxar den här klänningen till nyårs
(ifall jag inte hittar någon ännu finare innan hehe..)

en kvälllll

kommer hem, kollar datten, vanliga rundan: bloggar, bappeberget, fääjsboken osv.  klockan går & man blir trött. kanske är dags att gå och sova tänker jag. någon timme till går, borstar tänderna går och lägger mig i sängen. men jag måste ändå lyssna på några låtar på mobilen innan jag somnar, diggar muusic nån halvtimme, värt? troligen inte. blundar lite, har ingen ro i kroppen och just ja, jag glömde ju kolla nått på datorn.. någon kvart till går åt. helvete tänker jag när jag tittar på klockan, jag som skulle lägga mig tidigt idag. bajs. godnatt!

Whaaat?

erika säger:

var du intresserad av modelljobbet?

carro säger:

vadå för modelljobb?

erika säger:

På webmodels

carro säger:

har inte hört något om det..?

erika säger:

inte ? du har inte fått hem några papper?

carro säger:

nej, eller jag bor inte hemma.. men har då inte hört något om det.

carro säger:

har nån anmält mig eller vadå?

erika säger:

Okej , Ja det tror jag , för jag fick en halvfärdig ansökan , med denna mail

carro säger:

haha, vad skumt.. för jag har inte ansökt.

erika säger:

Inte ? kanske prata med fel person då

carro säger:

ja, måste nog vara så då!

erika säger:

men du skulle kunna tänka dig arbeta som modell ?

v e m s p e l a r s p e l m e d m i g ?


<3


Tonight

Jag ska erkänna en grej, jag är totalt jävla värdelös på att spela guitar hero. Min motspelare körde på expert och jag på easy, vem tror ni vann då???? inte var det jag iallafall. Fast måste försvara mig lite ändå för det var kanske andra gången i mitt liv jag spelade. Så nu ska jag skaffa mig ett guitar hero och tjuvträna, annars vill jag aldrig se det där spelet igen.
I övrigt har min kväll varit supermysig!
Godnatt sötnosar.

Pojke som mimar till brittan


Vänta tills dom 5 sista sekunderna, det är då det händer. HAHAHA stackarnnnn

101008

Jahapp, då var det måndag igen.. Och det var ju egentligen idag jag skulle åka till luleå och jobba, men dom fick inget tillstånd att öppna redan nu tyvärr. Men det kommer väl så småningom och förhoppningsvis får jag åka då istället. 
Sanna kommer iallafall hit snart så då ska vi nog söka lite mer jobb i grannlandet. Nu ska jag slänga i mig frukost såhär halv två på dagen, tjing.

Visst vill ni se bilder från igår? joo, men det vill ni.


the subgaang



det var här kameran fick sig ett bad.


gissa leken?


stina var så snäll och hjälpte till att städa innan utgång


ena födelsedagsbarnet


"vi är alltid redo för att vara med på kort"





Goodmorning.

Vaknade just, och så jäkla skönt det är med sovmorgon. Även fast jag har det typ varje dag, hiihi. Igår firade vi malin och sandra som fyllt/fyller 20! Var låångt bort från stan i något mysigt byahus. Jättebra ställe att ha fest i även fast det som sagt låg en bit bort. Var väldigt trevligt och lagomt med folk. De flesta kameror gick varma-all the time. Min fick dock smaka på sprit, så nu funkar den inte som den ska riktigt. Jag blir så arg, riktigt jävla arg! 
Sen fick vi skjuts in till stan iallafall och där gick vi ut på ballen as usual, var mycket nice också as usual!

Nu ska jag ta min bästaste vän cykeln och pallra mig iväg till stinas jobb och vara lite social med henne, såg på hennes blogg att hon efterlyste mig, så är nog bäst jag snabbar mig...


Peeeaaaace!

Today:

  • Fått hit en cykel till stan, skönast everrrr
  • Rotat igenom hela garderoben efter något att ha på mig ikväll
  • Jobb 14-21
  • Malins 20-års fest sen utgång troligtvis
  • MAX? ;)

D e t  v a r  d e t . Peace!


J a l l a

Kollade just saldot på mobilen, har bara 1 krona kvar, paaniken!! Helt seriöst det var typ flera år sen jag hade tomt på kortet. Blir att springa på starre dirr och fylla på. Sen ska jag hoppa in i duschen, mitt hår är typ som dreadlocks så lite balsam skulle sitta fint - eller mycket. Sen är jag redo för en mysig fredagkväll med peningar i mobben och rent hår. YES.

rubrik.

Igår gick jag faktiskt och la mig i tid för en gångs skull. Tror att jag somnade kring elva-tiden, hur nice som helst. Fick inte så lång sovmorgon eftersom jag hade bokat power imorse. Kanske även blir att jag tränar spinning i eftermiddag
(om jag orkar )
Sen ikväll ska nog jag och stina bara mysa framför idol/film med massa godsaker.



På station förra helgen.


70-års kalas idag.

Jag tror nästan jag har förätit mig på tårta nu, igår käkade jag en massa och idag hos morfar fanns det bland annat 3 olika tårtor och smörgåstårta. Behöver jag säga att jag är mega mätt..


Hittade den här bilden från förra julen på moffas dator. SHIT alltså vad jag ångrar att jag klippte mig! Vill ha tillbaka mitt gamla hår. Nu är det bara risigt av all blekning från i somras.. bajs, varför är det så lätt att vara efterklok?

Har ni sagt hej till min alldeles egna kissemjao


FETA GRATULATIONER!

Sandra ringde och väckte mig vid ett så lite sömn hann jag ju få iallafall... Ska möta henne på stan nu för att köpa en present till pappa som fyller år idag och även en present till morfar som fyller 70 imorgon.
Så jag kan ju passa på att säga grattis till dom och även till farmor som fyllde år i måndags. Mycket kalas nu haha :)
Sen åker vi till Byske tillsammans för att äta tårtaaaa. Får se om jag stannar och sover där, isf hörs vi imorgon!
Tjarå!

07.15

Tiden rinner iväg fort som bara den.
Nu : GODNATT!
Nåde den som ringer och väcker mig alltså, kommer inte komma undan ostraffat ;) Pussss

bråtttoom

Fick ett roligt erbjudande idag på jobbet. Att åka till luleå nästa vecka och jobba på deras nya oöppnade subway och bo på hotell..lät ju hur kul som helst faktiskt! Men måste dock höra med skolan innan jag kan säga ja. I´ll let you know ;)



Det är förresten dom här vita skorna jag skrev om förut, som jag bara MÅSTE ha!! Men vars fan finns dom att köpa? inte på nätet och inte i skellefteåbutikerna...
Har jag tur kanske dom finns i luleå. Eller så har dom helt enkelt inte kommit ut i butik än..

Aja, ska dra nu! Hejdå!

Piggheten själv

Var vaken till halv 7 (!!!!!) imorse. For och såg film med jonte, micke och chebban kring 2-tiden. Haha lite väl sent påkommet kanske, iallafall med tanke på att jag skulle jobba idag. Ställde iaf väckaren på 10, tänkte att jag skulle vara snabb så jag hann sova längre. Men när jag vaknade stod klockan på 10.30. Helvete!! Upp och iväg. Utan frukost och trött som ett jävla as. Men som tur var fick jag en banan av sötmalin så jag klarade mig till lunchen. :) Sen blev jag lite piggare så det gick faktiskt oväntat bra på jobbet.
Så nu tänkte jag gå och ta en lång, varm dusch och sen SOVA ett tag. Och ikväll blir det kanske film?! Hoppas det.
Puss

Trendspaning: Paljettklänning



För jag vill leva livet som en discokula-la-la-laaa.

Ni övertalade mig, he he


DSCN0952


Det här var den mildare versionen av no air framförd av matilda. Daaamn girl.YOU ROCKKK!

Utmanad.

Helvete var min första tanke när jag såg att jag blivit utmanad. Sjukt svårt att komma på grejer tycker jag. Men jag är ju inte den som bangar på utmaningar så here we go.

Reglerna är följande:

♣ Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♣ Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
♣ Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras
namn och länka till dem.
♣ Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom
att lämna en kommentar i deras blogg.

Utmanad av: Linda

1. Är väldigt envis, har dåligt tålamod i vissa fall och hatar att vänta.

2. Jag älskarrr höga klackar, även fast jag är kring 173 cm redan, så bryr jag mig inte att jag blir minst 10 cm längre än mina shorty-vänner.

3. Jag måste alltid titta under sängen innan jag somnar. Har gjort det så länge jag kan minnas. Men än så länge har jag inte sett något ovanligt som kanske ett spöke eller något annat läskigt, nej, bara golv... och damm möjligtvis.

4. Jag kan teckenspråk.

5. Jag är diagnoserad med en sjukdom som gör att jag kommer behöva ta medicin varje dag, resten av livet.

6. Hatar att städa, men älskar att ha det välstädat. Och har verkligen en talang att stöka ner på kortast möjliga tid. Hur hänger detta ihop?

7. Jag är rädd för gamlingar.

Jag utmanar följande:
Mimmi, Stina, Karoline, Linn, Challe, Lina och Rebecca.


Lista-atsiL

Öppna din SMS-inkorg. Bläddra neråt 10 gånger och skriv innehållet i sms:et efter frågan. Upprepa samma sak för varje fråga.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Okej, bra då :)

Vad gillar folk bäst hos dig?
Haha jag vet inte ;) har inte så mycket att göra hihi

Vilken raggningsreplik faller du för?
Styr efterfest, det hade jag gjort haha :p vem är du med ?

Vad var det första du sa imorse?
Nä då vågar jag inte gå ut :P

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Men du sa ju att du sov bitch ;)

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Tjena söt! Blir det utgång för er ikväll då? hälsa babsen :) puss puss

Så vad säger du under förspel?
Blir kanon. Ring när jag ska komma

Och efteråt?
Jag åt en macka bara :P men imorse höll jag på dö av svält :)

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Baren

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Du vet vip som man är gliiiider  vi hela jävla vägen till baren!!!!

Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
Hjälp! vad är motsatsen till stay-ups? "Du vet vad vi diskuterade" :P jag måste veta :D haha

Gissa händelsen..





Halloweenpartyt i bilder


Matilda hade ingen kostym, så Stina tog saken i egna händer och fixade en.



Eller hon fixade två..


Kanske sveriges snyggaste häxa.




Vi rökte vattenpipa och chillade med brittan.s




SÖTSIMBA ville också vara med på festen. Helst av allt ville han pussa på allt och alla.



POLISGÄNGET!!


Jag hade så sjukt roligt!! Och jag har så sjukt roliga videoinspelningar på Matilda när hon sjunger no air. Frågan är om hon skulle döda mig om jag lägger ut dom här på bloggen, även fast jag varnade henne. Hm, det tål att tänkas på.

Halloweenpartttteyy

Stina är en häxa. Inget konstigt med det. Vi tvingade Matilda att klä ut sig, stina fixade en catwomen/bov outfit med hjälp av bland annat en sopsäck. Kreativt!!
Sen har vi Maria som är utklädd som... sig själv?

Vi lyssnar på musik och shottar baileys. Mycket nöje. Ses på balzac, eller hur?!
Pussss

Lördag

Det blir aldrig som man tänkt sig. Skulle ju bara chilla igår efter jobbet, men dom planerna ströks ganska fort. Ni förstår säkert ;)
Har just så pass vaknat och lite senare ska jag dra in mot stan och köpa lite grejer inför kvällen. Jobb 14-21 och sen bär det av mot vår lilla halloweenfest.
Jag ska ju klä ut mig till polis så håll er i skinnet era jävlar ;)

Förresten, är det någon som vet var man kan få tag i dom vita kilklacksskorna från hm??? måste haaaa.


RSS 2.0