Jag har äntligen sett den



och kommer se den igen, om och om igen! Min nya favoritfilm.
Den hade allt.
Massa skratt och tårarna gick inte heller hålla tillbaka.

Den fick i alla fall mig att tänka, så helst av allt vill jag bara stänga av hjärnan just nu så man får lite lugn och ro! ;P
Och bästa sättet att göra det på är väl att sova antar jag. Så goodnight everyone!


Stadsfesten i bilder

Vaknade rätt tidigt imorse, bakis som fan. Steg upp iaf, var ju tvungen att städa ur hela lägenheten idag, så det gjorde jag, med lite hjälp av mamma och pappa! Så nu har jag inte kvar någon lägenhet längre, that sucks!

Har tagit lite bilder i helgen som jag tänkte slänga upp!
Börjar med fredag.

     

     

Det började lugnt med grillat, sol och härliga vänner.

     

Jag hade dock ingen ro i kroppen så jag studsade vidare och mötte upp Sanna på en annan fest.

     

Något gick snett.. :P

 Men vi hade kul ändå! :)

Bilder från lördagen:

     

     

Sööötaa flickor är ni :)
Vad är det egentligen med toaletter, tjejer och kameror?!

     

Två goa kärlekspar och taaacos, som fick avsluta kvällen!! <3



*PHniiiIZzzzzzzzzzzz*

Ja, jag är blond, så nu vet ni :)
Och btw, mina strumpbyxor höll i ungefär 3 timmar. Kanske nytt rekord ändå!

Puss! / C



Stadsfesten, dag 2

Jag och strumpbyxor kommer verkligen inte överens! Ett par går att använda MAX 1 gång, och ibland inte ens det.. Varför måste dom vara så lätta att riva sönder :(
Nu har jag iaf fått på mig ett par och än är dom inte trasiga. Ska försöka få dom att hålla hela kvällen, än har jag aldrig lyckats, men någongång måste ju vara den första ;)

Gårdagens party ska vi inte prata så mycket om, fast kul hade jag!..nog. :P
Ikväll blir det ännu en förfest vid älven, en fågel viskade i mitt öra att det kommer bli mycket folk där ikväll. Bland annat Malin och grabbarna från Boden. Så det ser jag framemot. :)
Snart kommer Stina och hämtar upp mig, sen blir det pizza!!

Ses ute i solen!
Puss

Olyckor och festivaldags!

Man blir väldigt, väldigt trött av att stiga upp 6 varje morgon må jag säga. Skulle lätt somna om jag la mig ner nu..
Vi har faktiskt rätt kul på jobbet, inte nog med att vi åkte i diket förra veckan, så körde en av mina jobbarpolare in i ankdammenstängslet och fastnade i nätet idag. Tur att det var stängsel iaf, annars hade det blivit en simtur kanske ;)

Och igår när vi klippte i en slänt/stup så var det så jävla halkigt eftersom det hade regnat, och när jag skulle vända och köra åt andra hållet kände jag bara hur jag började glida neråt så jag satte mig på rumpan, men fick inte stopp på gräsklipparen ändå.
Så där åkte vi, jag och klipparen nerför hela backen. Sanna stod lite längre bort och vek sig av skratt! I minst 10 minuter. När man tittade på henne typ en halvtimme senare hade hon fortfarande ett fett leende på läpparna :P

Imorgon är det fredag, efterlängtade fredag!! Jobb till fyra, sen hem och ladda om för fest. Det blir först grillning vid älven och senare Stadsfesten såklart! Ända gången det händer något i Skellefteå måste man ju passa på, så självklart har jag köpt inträde till både fredag och lördag! Sol skulle vara ett stort + för den perfekta festivalstämningen! Men ingenting/ ingen ska förstöra min helg denna gång. Vi ska ha så jävla kul och så är det bara! :)


Jag bjussar på den ;)



He walks away, the sun goes down


Love can fade, can break away,
can be forgotten, but not replaced
You might lose hope, you might lose faith
but don't throw it all away, cause your afraid


--------------------------------------------------------------------------------------



Från en sak till en annan:
Till dig Karoline, en mycket smickrande bild på din blivande man (?)


Underbaringar!


VARFÖR FINNS DU INTE KVAR I MIN STORLEK ?


Jag får väl trösta mig med denna minst lika söta, rosa klänning istället!


www.stylebystars.com


lördag.

Ligger just nu och steker på studsmattan, varmt och skönt är det! Hoppas bara inte Åskar kommer hit. 
Midsommar var helt okej, efter mycket om och men blev det Boviken med släkten. Däremot var torsdagen, som jag hade förväntat mig bli en av dom roligaste kvällarna i sommar, katastrof. Allt gick snett verkligen, så hoppas allt kommer lösa sig utan en massa tjafs.

Nu ska jag snart gå och färga håret, undrar vilken färg det blir denna gång ;P

Ciao!

!!!!!

Hela havet stormar, ikväll på lanternan! Jag säger bara det.

Friendship doubles your joys, and divides your sorrows.

Fina armband.
Fint budskap.





Klicka hem, eller låta bli, det är frågan.

Jag känner mig själv.

Självklart hade jag inte kvar pappret med mina koder, men har iaf fixat det där nu förhoppningsvis, halebop ska skicka koderna och tills dess får jag skylla mig själv och vara mobil-lös! :(

Idag släpptes biljetterna till torsdagkvällens party på Lanternan. De sålde som smör i solsken. Men lucky me, som ska få ett kort med gratis inträde hela säsongen. Är så GLAD för det :) Kom igen nu peeps, finns fortfarande 200 biljetter kvar som ska säljas vid entreen. Be there! Kommer bli feett nice, som K skulle säga!

Btw, om ni vill ringa, ring på mitt hemnummer. Kan det inte utantill så kolla på hitta.se eller nått! Aja, got to go. Ciaao!


Bilder från gårdagen!


Vi började festen hos Stina, bara vi 2! Mycket flumm och många besök på toaletten, min blåsa är inte så vältränad!


Sen drog vi vidare till en annan fest, även den på Älvsbacka. Här såg vi Sverige matchen, spelade fiskspel sjöng singstar och hoppade studsmatta såklart! Mucho fun! Efter en farlig cykeltur var vi framme på kvällens slutstation, Balzac. Träffade lite folk och drog några moves på dansgolvet. :)


ioJUSWdjdx##HIPDYF osv

ÅÅH, JAG ÄR SÅ ARG PÅ MIG SJÄLV!!
Stängde av min mobil igår för att spara lite batteri, senare när jag skulle starta den igen så lyckas jag slå in min bankkod istället för min PIN-kod, tre ggr också... Så nu måste jag slå in den där jävla PUK-koden. Och om jag känner mig själv rätt så har jag inte kvar den, men ska iaf leta igenom huset när jag kommer till Byske senare. Vad fasen gör jag om jag inte hittar den? SUCK! Känner mig sådär handikappad nu igen..

Grattis Sanna!!

Vaknade väldigt tidigt imorse och hann därför tvätta lite innan jag mötte upp Stina på stan. Vi gick runt i några timmar, åt på Waynes och så. Köpte en klänning, lite smink och smycken. Även en present till Sanna som fyller 19 år idag! GRATTIIIIS! :D Påminner mig om att jag snart fyller 20, börjar fasen bli gammal nu!

Nu ska jag gå och göra mig iordning inför kvällen, blir fest på Älvsbacka och troligtvis utgång på Ballen sen. Kul :)
Sverige mot Spanien är ju ikväll också, det får man inte missa ;)
Ha en trevlig kväll allihopa, puss!


Fredag den trettonde

Otursdagen som det sägs vara. Och vi hade faktiskt lite oflyt idag på jobbet.. Min ena jobbarkompis körde Gatorn (liten grön bil ;P) och skulle skoja till det lite, och det slutade med att vi körde i diket. Inte nog med det, vi hade en stor stor "hink" med vatten på ett släp som då började spruta vatten som fan. Och en grej på vattenhinken gick sönder så det började läka massa vatten. Vi lämnade alltså vattenspår, och en stor vattenpöl efter oss och var svinrädda att någon av dom andra skulle komma och upptäcka det. ;P Och vi visste inte vad vi skulle ta oss till, och vågade ju inte säga till chefen heller vad som hänt så vi åkte tillslut hem till Sannas pappa, och tack och lov var han så duktig och lyckades laga läckan. TACK LEIF :D
Haha, alltså det här är det roligaste som hänt på hela veckan, helt seriöst, jag dog av skratt!! :D

Torsdag.

Helgen närmar sig med stormsteg! Jag ser framemot min sovmorgon på lördag. Har inte så mycket helgplaner än, förutom en heldag/kväll med Stina på lördag. Blir nog en shoppingrunda och kanske fest på kvällen, får hoppas på bra väder så man blir lite peppad :D
Jag måste påpeka hur vuxen jag känner mig denna vecka. För det första så bor jag själv i ett hus, har min egna bil, en hund att ta hand om och sen även ett 7-16 jobb. Not so bad! Har till och med lagat min egna mat i veckan. (Inga nudlar) Fan vad grym man är!

Saknar redan min Karrogummsi, där borta i Grimsmark!

neew

Ny adress och nytt jobb.
Bor numera hemma i Byske tills vidare.
Första dagen på det nya jobbet idag gick faktiskt riktigt bra, det var riktigt chill faktiskt. Det kommer vara suuuperskönt att fara till jobbet när det är sol. Dock var det halvregnigt idag så det var lite småkallt till och från. Vi klippte gräs och plockade skräp idag :) Åkte mycket i den gröne lille bilen också, den är råskoj att köra!

Nu ska jag och Sanna och se någon musikal på skolan. That will be fun!
Later! Puss


Min sista dag..

På subway idag. Känns OTROLIGT skönt må jag säga. Alla gamla favoriter har ju också slutat så det känns inte så hemskt att lämna stället. Fast jag gillar er nykomlingar också såklart ;) Men jag kommer att hälsa på ibland, I promise :) Tex när jag är på stan och måste låna toaletten haha! ;P

På måndag börjar mitt nya jobb i Byyysk. Ska bli intressant att prova på något nytt. Har aldrig sett mig själv som en parkarbetare, men det blir nog rätt lärorikt för mig ändå! Ser framemot det. Och det bästa av allt är att jag är ledig varje helg, och får jobba ute. Så jag hooppas verkligen på mycket sol denna sommar. INT NÅ REGN!

Ikväll blir det mys med film och sånt.
Ha en trevlig lördag allihopa.
PUSS


Nu är jag hemma!

Orkar inte sitta här och skriva hur fantastiskt bra vi verkligen har haft det, så jag lägger upp lite bilder från resan istället. Bilder säger väl mer än tusen ord! ;)




Vi har tagit så jäkla mycket bilder, så jag kanske laddar upp fler lite senare. För nu ska jag ut i solen med Tindra :) Pusss

RSS 2.0