Ett ps.

Jag tycker den här bloggen är hurkulsomhelst! Ta dig ett kik.
http://www.1000apor.se/blogs/stylebymats

:D:D:D:D:D

Snart är vi på väg, brummandes genom detta avlånga land :) Kommer nog fram till Uppsala imorgon på morgonen någon gång, eftersom vi har valt att köra nu på natten. Jag har laddat upp med massa tidningar, en ny bok (som jag antagligen inte kommer läsa ;P), bra musik & en gosiig kudde, och även lite godis såklart!

Planerna när vi kommer fram är iaf SHOPPING i huvudstaden hela fredagen, sen paaaartyyy!! Vart vet vi inte än. Kanske i Stockholm, kanske i Uppsala eller kanske i Norrköping på deras festival. Det återstår att se ;)
Annars har vi inte så mycket planer. Förutom att vi ska åka förbi ikea en sväng på hemvägen på söndag.

Testade mobilblogga förut men det verkade inte fungera och jag kommer inte ha tillgång till någon dator i helgen, så vi hörs troligtvis på söndag.

So long, PUSS! / C


24h & 33 minuter

Nu ska jag sätta igång med packningen. F ö r  n u  ä r  d e t  i n t e  l ä n g e  k v a r, tjoho!

Maria Mena-Just Hold Me

Kommer aldrig bli less på denna låt!


Sanna in the linbana



Idag när vi var och klippte i en lekpark hade vi lite tråkigt, så vi tänkte att det skulle vara kul att åka linbanan. Det var jävligt kul att se på!! Men fy fan vad läskigt det var att åka. Man flög typ åt helsicke.. Tror inte det är tänkt att barn över typ 10 ska åka, haha!
Det var ingen liten linbana heller. Gud, detta ska jag aldrig göra om!

Däremot åkte vi en annan "slänggungegrej" en annan dag, det var såå jävla kul. Erik fick snurra på och jag och Sanna åkte :) Jag skrek för det kittlades i magen så mycket. Hoppas jag inte väckte någon med tanke på att det var kring halv åtta på morgonen! (A)

Nu blir det att fara och se Byskes herrar möta Drängsmark. Spännande!

Ps. Tips på någon bra musik, ska nämligen bränna ut några skivor inför bilresan till sthlm/uppsala, skriv!

New

Hann även med lite shopping i helgen, under tiden jag väntade på att bli környkter he he! Man måste ju passa på!
Köpte bland annat svarta chinos, en vit midjekjol + detta:
 
Tröjan är såå skön, dock lite stor, men vafan tänkte jag, den kostade bara 50 spänn på rean, nästan ingenting alltså, så jag slog till! :)

Bilder från festen


Fick ta det här glaset eftersom det var tänkt att jag skulle vara nykter, men det fylldes rätt snabbt med annat..



HAHA, kanske världens fulaste bild?

   


      
Snyggt^^

Piteå





Helgen

Just nu är jag så jävla trött, känns som att jag lever i en dröm just nu.. ska bara skriva några rader här sen ska jag gå och sova framför tvn eller hitta nått annat skönt ställe att sova på!!

I fredags när vi kom till Piteå, drog vi till nått "hotell"-place där vi förfestade tillsammans med Bea och Regina. Mkt trevligt, blev dock lite för mycket av det goda, eller äckliga kanske man ska säga. Gillar inte vin alls, usch :/ Körde lite lekar bland annat innan vi drog vidare till området. Såg både Adam Tensta och Takida, som planerat. De var såå grymma!! Särskilt Takida. <3
Vi fick hämtning på natten av Leffe, så vi åkte direkt till Sannas stuga i Hedfors där vi stannade halva lördagen också. Underbart väder var det, så vi låg mest och slappade på gräsmattan!
På kvällen åkte jag till stan för att träffa lite gamla klasskompisar. Liten avskedsfest för Linn som ska flytta nu till hösten. Tänkte ju egentligen vara chaufför men tjejerna övertalade mig att dricka, så tillslut blev det så.
Vi hade så jäkla trevligt och mysigt. Först var vi i Linns lusthus, sen åkte vi vidare till Lina ett tag för att shotta och hälsa på hennes orm haha :) Festen avslutades senare på älvsbacka.. :)

Bilder kommer upp senare, när jag blivit lite piggare :)

Piteå dansar och ler

Första cidern är nu sprättad, kläder och smink-klart! Känns så skönt nu, har längtat hela dagen och är superpeppad på kvällen. Vädret gör det ju inte sämre heller.
Väntar bara på att Sanna ska komma hit, sen får vi skjuts in till Piteå :) Där väntas som sagt Adam Tensta och Takida bland annat, och party, såklart!
Kameran får hänga med så bilder utlovas :)

Sup och svälj.
Puss!

Black&White

Från Forever21.com

Onsdag

Halva arbetsveckan har nu gått, yes!
Ska snart cykla 1,3 mil för att bada lite och sen cykla 1,3 mil tillbaka. Men det är det nästan värt det, för i Vitsjön är det oftast varmt i vattnet och ett mysigt ställe att vara på helt enkelt.
Men först ska jag käka lite mat, pizza blir det idag, jag tror det beror på att det var "gammelfest" här i huset igår,(som vanligt på tisdagar) så mampap vill ha lite bakismat ;P Good for me.

Sen ikväll blir det som sagt en massa godis och filmmys! :)
2 dagar kvar nu tills vi får se våra "idoler" :D

Aja, mat nu. Puss!

Spetsklänning



Från Gina Tricot, ynka 299 kronor.


Ganska coolt, huh?

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet. Gnaksa cloot


Sötsug

Jag är så godissugen just nu. Men jag och Sanna har en "pakt" på att vi inte ska äta godis på en månad, och det har gått riktigt bra, har nästan aldrig varit sugen ens. Men nu, idag är jag det. MEN det bästa(?) är att den faktiskt tar slut imorgon! Så då ska vi köpa varsin fet godispåse & se på film. Feta oss helt enkelt :D
Varför kunde inte imorgon ha varit idag?!

Aja, får väl gå och rota i skafferiet efter något annat som kan dämpa sockersuget. Kanske en kaka hihi :)


Bajsväder

Två "gubbar" på mitt jobb.

G1
: Nu när det ändå regnar kan vi väl passa på att städa här inne?
G2: Nej, fy fan, då sätter jag mig hellre ute i regnet naken!

Haha, så blev det med den städningen.

Min hamster

Jag köpte en hamster förra året. Den fick bo här i Byske med mina föräldrar när jag flyttade ut. Jag hälsade på den ibland och mös med henne. Fin var hon. Och snäll.
Nu när jag har flyttat hem har jag inte sett skymten av min hamster. Var är du?
Jag vågar inte fråga mina föräldrar, tänk om den är död.. ohhh hemska tanke. Inte död, MIN HAMSTER!


12 saker du önskar att du inte visste

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen

En trevlig kväll igår

Tar just en liten paus från solen. Varmt & skönt idag, äntligen känns det som att sommaren har kommit.

Trästocks igårkväll var rätt skoj. Vi kom dit kring elva och såg då Solemate, Karros broder, som rappar. Det var väldigt mycket gung i tältet måste jag säga. Och väldigt bra musik också :)
Sen såg vi Kleerup ett tag också, synd att inte var så mycket sång men musiken är ju ändå hur skön som helst! Hade varit kul om tex Robyn hade varit med och sjungit på hennes låt osv.
Sen kom kylan så vi drog oss hemåt.

Sitter och lyssnar på Takida - Tear it up again och längtar i massor till på fredag, då jag ska se dom spela på Pdol :) Senast jag såg dom var -06 och då var det massa ös kan jag lova!
Jag hoppas verkligen att dom ska spela några gamla låtar också, t.ex Burning Inside, Broken och Losing. Dom låtarna är såå bra och dom blir man inte less på i första taget!

Puss på mina älsklingsflickor!


Bilder på min nya "jacka"


Var håller ni till?

Alla emos är som bortblåsta, eller är det bara jag som är blind..? Jag och Stina hade inte så mycket för oss så vi gick på trästocks och tänkte räkna dessa varelser. Men det var inte så många faktiskt. Jag trodde typ att det skulle vara 90% av alla som var där. För det brukar väl typ vara det haha :P Men vi får väl fortsätta vår räkning imorgon kanske!
Vi hann även med bl.a mys i gräset och fika på Ainas.

På stan idag hittade jag en midjekort svart jacka, blev typ in love direkt så var tvungen att köpa den.. (A) Men nu, NU ska jag faktiskt spara pengar tills vi kommer till Sthlm/Uppsala! 2 helger kvar nu, iiiiH ;D Fick veta idag att det är en festival i Norrtälje under den helgen så det kanske blir så att vi drar dit också, vore ju inte helt fel. Bland annat Björn Rosenström ska spela!

Onödig info: Missade soptunnor idag- 5 av 6!
Skön låt: Katy Perry- I kissed a girl

Fredag

Fick sluta 2 idag, så fick lite kortdag, och därför hann jag och Sanna även gå litegrann på Byskemarknaden. Där fanns det inte mycket värt att se, det enda vi köpte var varsinn glass och varsin hamburgare haha :) Men kanske ger den ett nytt försök imorgon!
Ikväll, eller nu snart ska jag åka in till skeå, blir nog en runda på stan och senare kanske det blir att gå på trästocks, annars hittar vi nog på något annat kul, me and stinch :)

Oj vad tiden rinner iväg. Nu måste jag åka, ha en trevlig fredagskväll allihopa :) Pussar!

..

Jag har tråkigt ikväll. Mycket tråkigt. Jag är trött också, men vill inte sova. Kan ingen komma med någon rolig historia eller något så jag får skratta lite eller något bra tips på vad kan man hitta på en kväll som den här när man har så tråkigt som jag har? För jag har som sagt mycket tråkigt . . .

Fast lite glad blev jag nu när jag kollade besökarantalet. Det har stigit, rätt mycket också. Vad kul, :)

Trästocksfestivalen

Med start ikväll.
Alla blir ju som tokiga direkt det är något speciellt evenemang i stan..:P
Det kommer nog bli så jag far dit på lördag i alla fall, för då ska Karros bror Emanuel (Solemate)uppträda. Har sett dom förut när dom spelade på Balzac och dom är ju rätt grymma, så det ska bli kul :) Annars ser jag mest framemot att träffa vänner. Hoppas att det inte bara är emos där i år haha :P

Har hört ryktas om att det inte blir någon subfest på lördag, stämmer det?

Nu ska jag hoppa i plurret. Puss!

Ut med det gamla, in med det nya

Nu har jag äntligen en ny design, och är så himla nöjd. Visst blev det fint? :)

TACK så hemskt mycket Denise
.
http://naztysbunny.blogg.se/

Onsdag

Kom just hem från DM-matchen mellan Skellefteå FF och Ålund. FF vann såklart med typ 7-0! Men jag hejade på Ålund i alla fall, man måste ju stödja det sämsta laget lite haha :)

Jag och Sanna var tidigare idag ute och åkte inlines med stavar. Det var fan på tiden att jag rör på mig lite, har som blivit ganska lat nu efter att dansen har slutat måste jag erkänna. Måste bli ändring på det genast. 
Att åka störtlopp i backar är rätt skoj faktiskt :D Men jag har ajaj i mina händer nu, fick onda skavsår av stavarna, hur nu det gick till :/ Nästa gång blir det handskar punkt.

Jag ska få en ny design till bloggen, it makes me HAPPIII :)


/ En puss från mig!

Pappa, du är rolig du!


HAHA, är det såhär man visar sina barn hur man ska uppföra sig?
Min idol!

Nu ska jag äta lite efterrätt, en väldigt försenad sådan. Glass och jordgubbar blir det=) Smaskens.


Kär.

Ni väcker ha-begär:
 
Asos.com


haha, jag var tvungen testa jag med..

Taaz.com

Originalbilden


  
HAha, alltså jag ser typ ut som en transa! Men kul var det! ;)

update från helgen

Fy tusan vad jag är mätt! Pappa stekte hamburgare på muurikan (?) så var tvungen äta mycket mer än vad min mage egentligen rymmer. Värt? Nja. Men gott var det! Mamma tyckte att jag ska tänka på figuren, undrar varför! ;P

I lördags var det subwayfest för alla oss gamlingar som har jobbat där. Förfesten var väldigt kul, har saknat er alla =) Sen blev det utgång på balzac, men jag stannade inte där länge, kanske en kvart eller halvtimme för att sen stå utanför UTAN jacka, och typ dö av kylan. Men efter ett tag träffade jag en snäll kille som lånade ut sin tröja ett tag. Tack, det värmde :) Tillslut kom mina vänner ut, så gick vi hem och sov/däckade haha :)

I söndags vaknade vi och var ändå rätt pigga, så vi slog igång en film, superhjältarna! Wow, vilken grym film. Jag vill också ha superkrafter, hur kul vore inte det?! Efter filmen upptäckte vi att det var sol ute så vi drog på stan ett tag. Kunde inte hålla mig från att shoppa lite, så köpte en vit kavaj, en jättesöt rosa bh och knallrosa leggings. Fjortis, jag vet :D Men nu när jag är blond så måste jag ju leva upp till folks förväntningar, eller hur!?
Efter ett litet tag blev vi ganska less på stan, så vi köpte glass och satte oss i solen istället. =)

     

     

     

Idag är det sol, jag är glad! Puss



Hedfors!



     


Dagen efter..

Haha, som ni kanske förstår på inlägget innan så var det fest igår! Skulle egentligen bli en väldigt lugn kväll men det sket sig ganska fort! Vi var på 3 olika förfester och hade hur kul som helst hela kvällen! Träffade massa gamla byskebor också, alltid trevligt :) Gick och la mig typ vid tre tiden och skulle upp tre timmar senare, vid 6 imorse för att fara på jobbet!! FY, man har mått bättre, men jag pallrade mig upp och drog iväg. Gick ändå bra på jobbet, hade en glidardag med andra ord! Kebabtallrik, min nya favorit, blev det till lunch ;)

Nu ska jag snabba mig och packa lite och sedan dra iväg till Hedfors där det blir grillning, bastu, bad och övernattning mm :)

Opeppat folk!


Carro och sanna och johanna säger!

Johanna ska äta knådsnus!! Jag och sanna ska ut och dansa snart på lanternan I BYSKE!!! Sanna hälsar see you there everyone!! PUss och Kram! / S, J och C ;) Ps, mkt trevlig kväll! ps 2. Tack magnus för att vi fick låna toaletten! Det Var nice!!


lista om mig

  • Om det brann hemma hos mig och jag skulle rädda en materiell sak, vad skulle det vara? Det är en ganska enkel fråga, datorn lätt! Man har ju så mycket värdefullt i den.
  • Vad gör dig mest förbannad? Myggor och människor som ljuger och sviker andra.
  • Vad samlar du på? hmm, jag samlar väl inte på nått speciellt tror jag.. eller räknas skor? ;P
  • Om du hade obegränsat med pengar, vad skulle du göra då? RESA, RESA, RESA!! Utbilda mig till frisör, köpa allt nödvändigt som jag vill ha, ge bort massa fina presenter och shoppa massvis! Och om jag är riktigt snäll skulle jag även skänka bort till välgörenhet.
  • Jag tycker de här 5 sakerna är ruggigt snygga! Höga klackar, målade naglar, killar med lite busiga frisyrer, jeansjackor, kjolar! 
  • Hur ser dina sommarplaner ut? Jobba för det mesta, annars festivaler,fester och lite resor inom landet. Kanske även utomlands igen, jag håller tummarna för det ;)
  • Om alla webbsidor försvann utom 3, vilka skulle du välja att behålla? Google är självklar, där kan man ju få reda på allt. Sen blir det kanske...hotmail så man kan läsa sina mail. Fan vad svårt det här var men den tredje måste väl bli antingen nån tidning typ aftonbladet.se så man får reda på saker som händer här i världen .. eller typ facebook? Jag väljer nog facebook ändå, är ändå aldrig inne på aftonbladet.se ändå så :P


Kikade runt lite på mina bilder och så såg jag den här och stannade till. What är det där min fot? Ser exakt ut som min  käre moders.. Man kan ju inte bli annat än lite mörkrädd! 

Den fule till vänster är det jag snackar om!!! :S


K.S



I miss you beestis! <3 Varför måste du bo så himla långt bort? :(


Do I look like I sell drugs?

Det hoppas jag inte. Men ööj, lyssna på Adam Tenstas nya låt!!
Jag är så superduperpeppad på hans uppträdande på PDOL! Jag ska stå längst fram, hoppa och sjunga med i alla låtar jag kan! 22.15 på fredagen är det, don´t miss it!! :D

Nu ska jag ut och springa en sväng :) Höres, HOJ!

testar mobilblogga nu, bilden tog

MMS

"BLOGG testar mobilblogga nu, bilden tog jag nyss :p"


Söndagsshopping

Söndagar brukar ju vara en tråkdag, men idag orkade jag verkligen inte ha tråkigt så jag köpte senaste SOLO och satte mig på bussen mot staden. CK har ju iaf öppet på söndagar tänkt jag, så jag passade på att shoppa litegrann. Hittade bland annat 2 toppar, lite smink och detta:


Wayfarerkopior, armband och halsband från glitter, börs från cubus.
Är typ kär i peace-halsbandet!  Kommer nog användas flitigt i sommar!
(Och förlåt linda, jag härmade dig med brillorna)

Tänkte även visa vad jag beställde igår.



Nu blir det mys med chips framför tvn (: Puss!

Gladiators

Vad less man blir på internetshopping ibland. Har tittat på gladiatorsandaler ett bra tag nu men inte hittat några som jag verkligen vill ha. Men idag så bestämde jag mig för att köpa ett par.. Har typ varit inne på varenda sida och alla är typ slut!! Men nuuuu, äntligen, tillslut hittade jag ett par. Blev inte ett par svarta som jag egentligen ville (var också slut), utan ett par bruna istället. Men dom var fina dom med =)
Även en jeansklänning och en blommig långklänning får följa med hem till moi :)
Det här med långklänning - vet inte om det passar mig överhuvudtaget. Men det är det jag måste reda på nu!

Om mindre än en månad ska vi till Stockholm, då ska vi bannemig gå till Monki. Har spanat in det här.
Svarta gladiatorsandaler och en sjukt söt klänning!



Halsön!

Ikväll blev det en trevlig tur med båt till Halsön utanför Byske. Jättemysigt var det. Tog även mitt första dopp i de svenska havet idag, var inte så varmt kan jag lova er, men det känns ändå riktigt gött må jag säga :)
Har inte åkt båt på jättelänge heller, var lite småskraj för vågorna men jag och sanna var ju duktiga och hade flytväst i alla fall. Vi tänkte då inte drunkna minsann ;P

     




     

Tack för en minnesvärd sommarkväll :)


Hot

Vilken värme, äntligen!! Fast var sjuuukt varmt att jobba idag, gå och dra en gräsklippare fram och tillbaka, pjuuh!
Jag hoppas solen kan stanna hela sommaren nu, vore så underbart! :)

Ikväll så blir det utgång på Lanternan, fast kommer nog inte bli alltför sent ikväll eftersom jag börjar 7 imorgon på morgonen.
Fan vilket ovärt inlägg men kan ju iallafall tala om att jag har en ny sms-signal. Oouuuiiiii.....KAKA! Anton och Lalla skulle älska den, eftersom dom kallar mig för just det, kakan alltså! ;P

Jisus, jag vill bada.nu
Måste gå och se efter om det finns nån pöl här ute som jag kan svalka mig i.
Later, puss!

A wednesdaynight in Bysketown

Kom just hem från en liten runda runt Byske med Malin. Bland annat så spelade vi lite minigolf, och jag är riktigt förvånad över hur bra det faktiskt gick, fick 4 hole-in-one. INTE TRÅKIGT! (Jag gillar att skryta!) Så självklart vann jag denna gång! ;D
Sen lyckades vi hamna på en "modevisning" för Caprice. Var väldigt kul. Modellerna (eller vad man nu ska kalla dom?) var det jag tittade mest på och var det roligaste jag sett på länge. Kan ni tänka er, vanliga tjejer som går barfota på en s.k catwalk i bikinis och underkläder och försöker se ut som modeller. Vissa försökte sig till och med på den sexiga gången. Kunde inte låta bli att le, haha. Och med det vill jag säga att jag aldrig skulle göra detta själv!!

Roadtrip till Stockholm/Uppsala den 31 juli-3 augusti är nu inbokat, jag känner peppen redan ;)

Kvällens låt: Neverstore feat. Lazee - Hold on

Tanka

Ne-yo - Closer! Råsköön!

RSS 2.0