HEMAVAN!

Jag och sanna mfl sitter och chillar med en cider i handen. Det e nääjsss säger sannie ggr 20000!!!
Nästa stopp blir i en stuga full med skellefteåbor, sen lappkastet där det är fett med flow. Och jag säger bara det. VI SKA FLYTTA TILL BODÖ ojaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :D Det e näääjssss.

GOTT NYTT ÅR SUCKERS!
Det e näääjsssssssss

och en liten filmsnutt från juldagen

Mimmi hittar filminspelningsknappen, dvs rec ;)



bilder från juldagen & annandagen




















Happy new year

Har hänt mycket kul och lite mindre kul grejer också sen jag skrev sist. Men för det mesta: kul. Har festat, tagit tusen bilder, skämt ut mig, skrattat, shoppat som alla andra i skellefteå också verkade göra, festat igen, tagit ännu mer kort, fått en glasbit i handen (aj) osv..
Och idag börjar vi vår resa mot hemavan med ett stopp i arvidsjaur där vi spenderar natten. Nu ska jag på stan en tväris och sen börja packa. Bloggar igen efter nyårs, om jag inte hittar någon dator därborta dvs.. Annars får jag väl lov att önska alla redan nu ett GOTT NYTT ÅR!


-09 kommer bli mitt år!


Juldagen

Julafton igår var jättemysig, vi var som sagt hos farmor. Såg kalle, åt massa mat och massa skumtomtar (sega gubbar som farmor säger) och öppnade alla klappar såklart. Jag tycker att man bör se kalle på julafton, som tradition, men guuuuud så tråkigt det är. Sömnpiller, typ. Kanske kan det bero på att jag och min syster spelade in det när vi var yngre och tittade på det hela december & även mitt i sommaren ibland. Osmart kan tyckas ja..
Men jag är iaf riktigt nöjd över mina julklappar, fick bland annat en ny mobil & digitalkamera, en supersnygg mini-väska som jag velat ha länge, pengar, presentkort, datahögtalare, ett linne, vantar och andra småsaker =) Så ikväll kan jag äntligen skriva normala sms och fota som en tok. Och ikväll är det ju också hemvändarkväll, förfest på älvsbacka sen utgång på balzac. Ses ute, right? peppeppeppeppeppeppepepp

God jul!!



Julafton idag! Har lite bråttom ska fara till farmor på 20 min och jag har inte ens klätt mig än, haha. Och så spännande det känns idag med alla julklappar för jag har verkligen inte en susning i år vad som kan finnas i alla mina paket. Kanske får jag äntligen det där dragspelet som jag önskade mig varje jul när jag var mindre men aldrig fick... ja, den som lever får se. Nu ska jag kila. Hoppas alla får en underbar julafton! :) Kisses.

ps. har inget batteri på mobilen..

1h 2 min kvar till julafton =D

Har hunnit med väldigt mycket idag. Först jobb 7-13 sen begav sig jag och min syster ut på stan för att hitta dom sista julklapparna. Och vi hade även beställt julklappar från internet, som inte hade kommit än. Tror ni vi fick lite panik!!!!.. men tillslut kom sandra på att ringa posten och som tur var fanns det att hämta ut på OK. Så nu är alla klappar kirrade och inslagna. Dom brukar väl vara lite buckliga i pappret här och där måste jag dock erkänna. Och i år är inget undantag hohooo.. men det har väl sin charm också antar jag ;P Älskar ändå att ge bort mina fula julklappar.

På eftermiddagen åkte vi till mormor & morfar i kusmark och åt julmat och massa andra godsaker + spelade spel och diggade julmusik. Det är nästan så att julstämningen är här känner jag och det blev inte sämre av att digga "tänd ett ljus"-låten på högsta volym i bilen på väg hem. Jag mamma & sandra sjöng för glatta livet, och jag flummade som vanligt med dom,dom,dom stämman ;) Sen kom vi på att dom borde ändra dom,dom till tom tom och sen tomte osv.. haha ni fattar säkert noll nu så jag ska sluta skriva tror jag. Istället ska jag äta chips och se på tv (kanske klämma och känna på mina klappar under granen hehe) och sen ska jag krypa ner och trängas med min syrra inatt. Ja, så går det när inte alla sängar bor hemma längre och ingen vill sova på soffan. Sov gott så hörs vi säkert imorgon, på självaste julafton! WiiHoOO, puss.

handla era julklappar i tid om ni ska va bitterpussies

Började jobbet 7 imorse och ögonlocken hängde nere vid fötterna ungefär. Fick mig iväg tillslut även fast jag bara ville ligga kvar under mitt gosiga täcke.
Efter öppning var det full rulle nästan direkt. Gud så mycket folk det är på stan nu dagarna innan jul. Jag är inget undantag. Efter jobbet gick jag, stina och linn och försökte hitta julklappar. Jag shoppade rätt mycket, dock bara en julklapp... vilket betyder att jag måste bege mig ut i folkmassorna imorgon också. Och även fast jag är sent ute så känner jag ingen som helst stress.. som vissa andra bittra människor som bara knuffas för att ta sig fram och mumlar surt i "skägget".

Hur som haver så är jag fortfarande SJUKLIGT TRÖTT. Ja, jag tror nästan jag har feber. Så ska gå och ta en varmdusch nu och sen lägga mig och försöka sova. Godnatt sötbarn!


kanske blir en till fotning för mig i veckan också, (ifall jag hinner) kul =)


i tried so hard not to laugh



dan före dan före dan före dan före doppardan

Vilken kväll igår! Allt var crazy, in a good way. Innan jag och karro somnade så drack vi bakis. Och nog sovde vi gott alltid. Jag hade 9 missade samtal och min signal låter ju som sagt som ett h-vete så då förstår ni. Jag som brukar vakna av en vindpust annars, typ.
Men vi tog oss upp imorse i alla fall och med ett leende på läpparna innan vi drog iväg.
Nu ska jag hälsa på stina på shell, som vanligt.
Puss



Om detta var en tävling, så vann jag..


 


Fredag

Jobbat hela dagen+förkylning=helt slut. Helt slut, fast glad. Karro kom till stan & träffade mig efter jobbet, sen drog vi till SHELL(!!) och hälsade på stajna som slet på jobbet. Gud så hårt hon jobbar den tjejen. Måste vara tufft med tjejsnack, skitsnack, dricka kaffe/läsk, äta godis/bullar & samtidigt tjäna lite cash. Riktigt tufft.

Ska försöka gå och sova tidigt ikväll eftersom jag börjar 6 imorgon. Karro slutar jobba 5 inatt och ska sova här, så då blir det liksom hej-hejdå, godmorgon/godnatt, lite humor tyckte jag. Well, imorgon blir det nog ingen bloggning.. efter jobbet ska jag på stan och hitta lite klappjular och sen vidare på julkväll med lite schlääkt. Efter det åker jag vidare till vår reunion med alla numera söderbor blandat med vin och lekar. Jag kan inte annat än längta! :)

Vi hörs på söndag efter jobbet om inget annat tillfälle ges(dvs fylleblogg). Ha en sup-er-helg. Puss.

181208

Godmorgon hörrni!
Var jätterädd att jag inte skulle vakna i tid idag eftersom väckaren på mobilen konstigt nog inte fungerar.. istället skrev jag en massa sms och sa att folk skulle ringa och väcka mig, men som tur var vaknade jag av mig själv istället. Jag tror nästan att man har en väckare inbyggd i sig själv. Iallafall ibland.
Igår gjorde jag och linda en väldigt ovanlig sak. Vi stod framför kameran halva kvällen. En fotograf ville testa sin nya studio så då fick vi ställa upp. Båda var väldigt fnittriga och halvnervösa först men sen gick det faktiskt bättre och bättre. Fast nja, någon riktig modell lär jag nog aldrig bli..
Jobb hela dagen idag, som alla andra dagar den här veckan :) Och vet ni vad, idag kommer Karro hem. Kingg!



Bara 6 dagar kvar till julafton nu, känner ni julstämningen?

I want to cry

Fick just ett samtal från el-giganten. Han berättar att min mobils konstiga beteende troligen berodde på fuktskada. Dom kan inte fixa detta, eller kan och kan, men då vore jag ju dum om jag väljer att betala för det eftersom det kommer att kosta mer än en ny mobiljävlatelefon. Jahapp, då är det bara att ge sig ut på marknaden IGEN. Eller förresten, ge mig en gammal 3310 så håller den kanske mer än en månad nästa gång!!!!!

Jag tror datorn står på tur..................

161208

Åh, äntligen är naturkunskapskursen slut. Så skönt. Efter lektionen var jag så hungrig eftersom jag inte hann äta frukost imorse, och stina var också sugen på mat, så det blev varsin kycklingsallad på waynes. Och sen en chailatte efteråt. Eftersom alla skriver om hur gott det är hela tiden så kände jag mig lite tvingad att testa. Jag tycker att det var helt okey, men inte mer. Smakar som mjölken som blir över när man har ätit gröt, fast varm. Nä, tror jag håller mig till vanilj latten i fortsättningen istället haha.
Förövrigt känner mig väldigt hängig idag, en hals och ett huvud som gör onttt. Och jag som aldrig är sjuk ska klara mig den här gången också. BRA DÅ SÄGER VI SÅ.

Let me sign



En av mina favoritscener ur filmen. Fast dock utan "prat" här, bara sång. Har letat och letat för att hitta den här låten, och nu när jag äntligen lyckats hitta den så är den så kort. Alldeles för kort. Det borde inte vara tillåtet när den är så bra.
Och vet ni, det är självaste Robert Pattinson (Edward) som sjunger. Han har många bra egenskaper, den där mystiska vampyren.

After work

Twilight på bio. Igen. Lovely.

ett tips

om man tipsar om fargadelinser.com på sin blogg så får man färgade linser  helt GRATIS. Hur bra är inte detta? :) Jag har alltid velat prova en annan ögonfärg så självklart passar jag på nu! Gör det du med.


3e advent

Igårkväll såg jag och sanna en film som heter "no reservations", och den var helt okej faktiskt. Men som vanligt med komedier kunde man lista ut slutet..
Efter filmen var det dags för jobb. Timmarna gick jättefort så var inte det minsta jobbigt att jobba till 3. Fick ett sms inatt av en rätt nykter brud, som är rätt svårt att tyda, försök hjälpa mig..  "förbered eduar obalan EVER åt linda d nuuu"....?
Idag vaknade jag rätt sent, eller rätt så jättesent. Typ 14.40 och med en förkylning som bara blivit värre. Ska snart ut och åka madrass i en liten backe här bredvid och sen blir det nog mys resten av söndagen. Kisses.



Buggarna.

A skickade några bilder från igår.





lucia

Igår började jag och sanna dagen med en promenad, sen for jag och mina syskon på stan och fixade lite julklappar till familjen & släkten. Fast har forfarande lite kvar att köpa..
På kvällen var det julbord/julfest med jobbet. Började äta väldigt sent och jag hade knappt ätit något sen frukost så blev sjukt mätt. Senare blev det lite lekar och william lärde mig bugga vilket var grymt roligt. Fast tror vi får träna lite mer bakom subdisken senare.. Utgång på ballen var slutstationen, men jag var ju så fruktansvärt mätt & trött och malin skulle upp och jobba så vi avrundade kvällen ganska tidigt.
Min kamera är helt död nu, så kunde inte ta några bilder alls tyvärr! Håller tummarna att jag får en ny i julklapp...

Idag är jag fortfarande mätt, whatttt?!? äh, blir iaf chillmode hela dagen lång. Sen ikväll var det planer om badtunna i byske, men hörde rykten om att det är inställt?! Hursomhelst börjar jag jobba 23.00 :)
 
Och förresten, ett stort grattis till MIMMI som fyller 20 idag, hipp hipp hurraaaa!


-08

En liten sammanfattning av året som gått:

* har varit i underbara paris
* varit sammanlagt 3 veckor i turkiet & bland annat sett en vild delfin, yääy.
* klippt håret kort, ALDRIG MER (eller inte på många, många år iaf..)
* testat på livet som blondin, kommer troligen inte heller hända igen..
* använt en gräsklippare för första gången i mitt liv
* bott i min första "riktiga" lägenhet
* flygit själv för första gången, trots min flygplansskräck
* haft en underbar sommar med höjdpunker som bland annat vår roadtrip till uppsala
* blivit förhörd av polisen (urkundsförfalskning)
* och sist men inte minst så kommer 2008 alltid vara året som jag började blogga.

Och självklart en massa, massa mer.

 2008 var till en början inte mitt år, pga a very sad heart men det har verkligen tagit sig under årets gång och blivit bättre och bättre. Så nu håller jag tummarna att 2009 kommer fortsätta på det här bra-spåret jag är inne på :) Sen så har ju inte -08 avslutats än. Julen med familjen och hemavan på nyårs kan jag nästan lägga in på listan redan nu..

schteekare

Jadå, nu är provet bortgjort så nu återstår bara en lektion sen är hela kursen slut, finished, finito. Ohh how nice. Sen ringde john och sa att han fixat en ersättare till juldagen, så ni fattar säkert vad det betyder. Det är fett med flow just nu mihiiihihii. PEACE.


goddagens

sitter här med huvet i nk-boken, sista minuten plugg jappjadayes. 14.10 köör vi och jag ska spikare.
Fick just ett mail från ett jobb i norge och kan tala om att allt ser väldigt ljust ut. Han vi ska bo hos, ARNE har en massa kontakter så han kommer också försöka hjälpa oss. Jag gjorde klart för han att vi vill ha ett jobb med hög lön och massa timmar höhööö. Nejmen fasen så schysst av han att hjälpa oss må jag sige. Är pepppppad till tusen att åka dit och tjäna lite kosing och tiotusen gånger mer peppad att spendera allt sen. mjao!

remember the titans

Blev innebandyn ikväll ändå! Och jag blir riktigttttt sugen att dra fram klubban igen!


 

 

lördagsbilder del 2


puss på liten sara




101208

Blev ingen luleå resa idag, malin ställde in och eftersom både jag och hon har rätt fullspäckat schema kommer det tyvärr bli svårt att hinna med innan jul. Men istället blev det stan här hemma med linda & sanna. Vi skulle egentligen mötas klockan tolv men jag råkade glömma ställa väckare så vaknade inte föränn just innan..så morgonfrilla here i come!! nä, jag säger bara thank god för mössor.
Jag hittade några julklappar tillslut i alla fall. Känner julstressen komma nu, är ju faktiskt bara 2 veckor kvar till julafton...

Nu ska jag ta tag i pluggandet hade jag tänkt, sista minuten som vanligt. Suck.
 Senare blir det nog en fika på waynes med malin & kanske, kanske hinner jag förbi och kika på sannas innebandymatch också!












091209

Idag har det inte hänt så mycket som är roligt att skriva om. Har varit på nk:n och vi har prov på torsdag så borde verkligen sätta nosen i boken. Men har ingen motivation till det just nu, så istället har jag, linda och hennes vovve varit ute på långpromenad. Eller jag gick & tella (hunden) drog linda, haha. Och nu tänkte jag bara lägga mig i soffan och titta på senaste avsnittet av the hills & efter det dokumentären om britney som alla talar om & äta mandariner. Den finns att se på mtvs hemsida för er som är intresserade.
Och imorgon åker jag nog till luleå för julshopping! :)
Puss.


lördagsbilder del 1


jag & the birthdaykid




jag & jullans pojkvän patrick dansar....


..det gör dom här brudarna också.




HAHAHAHHA, alltså jag tror vi sjunger här!! fulaste everrr!!!!


fredagsbilder

  
 
  

tonight, im alright

Hade jätte, jätte, jätte helt fantastiskt kul igår:

* massa gott snacks, allt från pajer till chips
* dans, dans, dans
* popopopokerfacepopopokerface MAMAMAMAAAA!!!!!
* för hög musik, för fega grannar - polisbesök
* fortsatte ändå discodunket
* en spritskadad rosa mobil & en toadränkt kamera (min!!!) så nu har den vattenskada ggr 2. GOOD!!
* tuuuusen flumbilder på saras kamera, bland annat i badkar & smutstvätt
* balzac - dansring
* olearys, hp-hem&sova.

Och imorse var det bara stiga upp och fara på jobbet, och det gick kanoners. Var ovanligt mycket folk idag motför vad det brukar vara på söndagar också, så det var ju som nice.
Sen fick jag ett sms av en uttråkad(?) stina; Härmed är du inbjuden till en skvallersession ang. gårkvällen på shell, slalomvägen, tillsammans med stina och herr cocacola. Valfri tid mellan 17.08-21.08 idag söndag.
Så självklart for jag dit ett tag också efter jobbet. Börjar bli lite av en söndagstradition nu..

Efter det har jag, hp och linda skrivit några mail till important persons he he he..
nee, en dusch skulle sitta riktigt gött just nu! ROCK ON!


Vill ni se fler bilder från i helgen? :)


friday night

Gårkvällen började med att vi lagade middag tillsammans hos mig, tacos blev det och som alltid var det väldans gott. Var väldigt trevligt att träffa mina gamla kompisar, synd bara att inte alla från gammgänget kunde komma. Men vi måste absolut göra om det, då alla kan vara med.
När kvällen började närma sig natt drog vi på oss klackarna och gick mot stan. När vi kommit förbi max kom jag på att jag glömt leget. Och det är inte första gången det händer heller.. haha, många av er som läser kan säkert intyga...
Så då var det bara att vända, men som tur var körde just en av sofias kompisar förbi så vi slapp faktiskt gå, snäll som han var.
När vi fått oss in till stan igen så gick vi på calles, var ganska mycket folk och väldigt trevligt. Sen hann jag även med olles en sväng och en NY NATTKLUBB som har öppnat bakom olles. Varför har man aldrig hört talas om den??? haha. Fast tydligen kommer det alltid vara 22 där så det gynnar väl inte mig så mycket än, men igår hade vi tur ändå som tog oss in.
När jag skulle gå hem så hade jag ännu en gång turen med mig, slapp gå dvs heheeee-ee.

Det är så sjukt, inte varje gång jag dricker men ofta så drömmer jag om ett stort vattenglas på natten, och det finns verkligen inget godare än det där vattnet. Det smakar exakt lika som vattnet i byskes gympasal, då förstår ni!!!!

Nu har jag lite bråttom, syrran kommer och hämtar upp mig alldeles strax & så ska vi dra på en födelsedagsfest!
 
Här är gårkvällens outfit, innen smink & hår var fixat. Därav mina paintskills haha..

och röda heels på det.

 


Just like old times

Godmorgon! Idag är det fredag, IGEN! Veckorna bara svischar förbi.. men känns lovely med fredag hur dom helst! Dagens planer är jobb 7-16, stressa hem och göra mig klar innan 2 gamla kompisar från gamla tider kommer. Det blir att laga mat tillsammans, dricka lite gott och prata en himlans massa gamla minnen! Schysssssst!
Hörs sen! Pussar.

pink vs green

STINA är den skyldige, hon hade tagit min nk-bok! (eller så var det jag som hade stoppat den i hennes påse..) Aja, huvudsaken är att den är tillbaka i rätt händer, dvs mina.
Hon var även snäll och lät mig låna hennes hello kitty mobil, eftersom min vägrar starta och garantin är hemma i byske så kunde inte lämna in den idag heller. Den är väldigt rosa och väldigt söt, men väldigt sämst också, eftersom den inte är svensk-dvs inte å, ä, ö och konstiga menyer och knappar. Sen när man skriver sms måste man använda sig av en pinne..går inte i raketfart alltså.
 
hello kitty VS green light så måste jag säga att den förstnämnda vinner i längden. den kan man ju faktiskt ringa med&till även fast ringsignalen låter som jagvetintvad och jag får skavsår i öronen......

neonmobiii-iiil

Imorrn är det jag som går raka vägen till elgiganten dirr när jag vaknar!!!!

godernatter

Bara för att höja den lite bittra stämningen i bloggen såhär innan bedtime.

Här har vi smidigtjej_88



Och samma tjej kommer med den (enligt mig) roligaste kommentaren, playboymodell? HA HA, alltså hörde jag rätt? likhet?


alltså lovelifeeeeeeee!!!

Min dag började mycket bra med att jag steg upp LYSSNA NU 08.45 för att gå ut på en lång promenad med linda. Vi gick i drygt två timmar med ett stopp på ica och tmagasinet. Väldigt skönt och trevligt var det. På skolan gjorde vi inget av värde, som vanligt. Hängde på stan med linda någon timme efter det och sen så jobbade jag kväll istället för jannie som har gått och blivit sjuk. Fick ett sämst besked på jobbet ikväll och måste efter att jag egentligen bytt bort juldagsnatten jobba iallafall.. så tyvärr måste jag svika er brudar & den kanske roligaste kvällen på året, A i NUS!!!!! :( Och inte blev det bättre nu när jag kom hem när min mobil fick nått cplaggggg, lyser bara grönt och går inte trycka nånstans. HATAR TEKNIK IBLAND!!! LOVELIFE just nu, verklisssssssh.



RING OM NÅN FRIVILLIG VILL JOBBA DEN 25E, 23-03!!! neee, men just ja.. mobilen är ju lika död som min juldag.

Tre tjejer och en arne

Alltså vars i hela #"&*^!!# är min naturkunskapsbok??? inte kan jag väl ha råkat slängt bort den. ÅHH! Jag rycker håret snart.

Fast blev lite gladare nyss iallfall när jag fick ett mail från arne som sa att vi fick komma och bo i hans lägenhet i bodö från och med februari om vi vill. Och det vill vi ju, bara vi hittar något jobb overthere.

Set me free



HUR FIN? :)

What day is THE day för oss 88or?

Annandagen, juldagen eller båda?

RSS 2.0